#1 Fernando Muslera

Barışın yaptırdığı penaltı pozisyonu öncesi bunun vurduğu saçma top yüzünden başlamadımı pozisyon benmi yanlış hatırlıyorum
Hakem orda cok basit serbest vurus verdi. Penalti o duran toptan sonra olustu. Ilk yari taktir haklarini hep öbür tarafa kullandi. Hele 1:1 den sonraydi galiba bi pozisyon orta sahada topu kazandik, tam tehlikeli atak oluyordu cart diye atagi kesti. Faul maul yoktu o pozisyonda. Bu sezon ne kadar kötü olsada dünkü maci musleraya baglamam. Serbest vurusta tam kösede dursa yine cikaramazdi.

En buyuk kufuru de hakeden bu. Yaziklar olsun. Rezil rusva birisin.

Bu arada muslera önündeki defans güven vermediğinde birlikte sıçan bir herif.

Enteresan ama maalesef böyle.
O da bizim gibi ilk top gol olacak diye endişe duyduğuna eminim :asd:

Okan yedeğe çekemiyor belli ama muslera efsaneye yakışır gibi formayı günaya verip yedeğe geçmeli artık. Bu iş çok daha pis yerlere gidecek yoksa Allah korusun

fb macında simanski ile fredin ayagına atar tüm topları

Zamanında Burak ıslıklandığında ya da tepki gösterildiğinde de çok tepki veriyordu.

Kendisi istedi diye yıllarca vasat Fadıl ile devam ettik; Hollanda’dan iyi bir koç geldi adam çalışmadı mesela.

Bize kattığı çok ama biz de ona çok kattık, tepkilerni kontrol etmeli.

Çok antipatik hal ve tavırları var bu sene maalesef.

Son senesiyle bütün başarılarını yerle bir edecek bu kafayla.

Buffon da böyleydi.
Muslera ve Buffon gibi görece zayıf olan başka kim var? Onları da kontrol etmek lazım.
İstatistiklerine bakmadım ama Buffon penaltılarda muslera kadar kötü değildir herhalde. Muslera her seferinde nasıl ters köşe olmayı başarıyor cidden bilimsel olarak araştırılmalı. Fizik kurallarına aykırı

İstatistiklerine bakmadım ama Buffon penaltılarda muslera kadar kötü değildir herhalde. Muslera her seferinde nasıl ters köşe olmayı başarıyor cidden bilimsel olarak araştırılmalı. Fizik kurallarına aykırı
Bence Buffon daha kötü idi. Dünya kupasını penaltılar ile kazandılar ama galiba dışarı atmışlardı. Zaten bir tek onu hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt