#1 Fernando Muslera

Bence Buffon daha kötü idi. Dünya kupasını penaltılar ile kazandılar ama galiba dışarı atmışlardı. Zaten bir tek onu hatırlıyorum.
Kimsenin penaltılarda musleradan kötü olabileceğine inanamıyorum şahsen çünkü o işin nirvasında muslera, o seviyenin ötesi yok artık

Rezalet performansını geçtim, bu sene mimikleri tepkileri açıklamaları her şeyi itici. Ekstra çekilmiyor.

Tepkilere alınıp(!) derbide alakasız bir iki hata(!) yapar da takımı durduk yere malup ettirir misin diye düşünmüyor değilim…

Tepkilere alınıp(!) derbide alakasız bir iki hata(!) yapar da takımı durduk yere malup ettirir misin diye düşünmüyor değilim…
o yüzden hocanın totosu yetse "gel kenara" demesi lazım.

Günay bu durumdayken oynatılmaycakta ne zaman oynatılacak ?

36 maçta mı ne 54 gol yemişiz.

o yüzden hocanın totosu yetse "gel kenara" demesi lazım.

Günay bu durumdayken oynatılmaycakta ne zaman oynatılacak ?

36 maçta mı ne 54 gol yemişiz.
Okan’la her mevkide ciddi forma adaletsizlikleri mevcut ama kaledeki artık adaletsizlik değil Muslera’nın imparatorluğuna döndü. Canı oynamak istemezse geçen seneki gibi gol atan adama tekme atarak hata(!) yapar, 3-4 maç cezasını alır, oynamaz. Takım zor durumda kalır mı vs umrumda olmaz. Onun dışında bir Allah’ın kulu onu kesip maç başı priminden etmeyi aklından bile geçiremez.

30 ve 40 yaşları arasındaki bu korkunç değişime muslera ile şahit olmak gerçekten garip, yaşlılık gerçekten kötü bir şey. Bu adamın super kupada Caner erkinin penaltısını direğin en dibinden çıkardığı sahne hala aklımda Erman toroğlu bile şok olmuştu, play off dönemi ceza alanına top girdiği an sinek yakalar gibi yakalar süpürürdü o alanı, yan toplarda inanılmaz güven veriyordu bana. Muslera sakatlıktan sonra bitti aslında o raddeden sonra korkaklaştı biraz. Bakmayın siz avrupada 40 45'e kadar oynayanlara onlar fiziken o standartlarda antreman yedikleri için o süre o kadar uzuyor, Türkiye de bir kalecinin yaşı max 35 olmalı o da max, sonra patates olur. Volkan 37'de patates oldu o da bıraktı

Son düzenleme:
Ne yazık ki, Muslera Galatasaray kaptanına yakışır bir şekilde hareket etmiyor. Hem suçlu hem güçlü.

Adeta batan bir gemiden kaçmak isteyen sahte bir kaptan gibi. Agresif tavırları, mimikleri, konuşma şekli ve paylaşımları... Hepsi büyük bir utanç.

1739646364419.webp

Muslera'nın paylaşımındaki ifadeler: "Kendini kontrol etmek güçtür. Doğru düşünmek ustalıktır. Sakinlik güçtür."

Efsanemiz ama ligde ve avrupa da en kötü kaleciler arasında bu formu ile. Hiç mac kurtarmıyor, aksine kaybettiriyor. Hiç trip atacak hali yok, kusura bakmasın. Dunya para kazandı bizden. Ben mondragon da taffarel de izledim. Mondragon da inanilmaz iyi bir kaleci idi. Muslera birkaç sezon dışında da inanilmaz isler yapmadı. Emeğine sağlık ama şimdiden yedek kalmali, olmuyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en büyük güvencemiz kendisi.

kaptan olarak her ne kadar avrupada reaksiyon veremese de lige ambargo koyuyor.

Performansı ne olursa olsun Fener maçında kaleye koyarım kendisini.

Muslera bu derbilere 50 defa çıktı.

Bu tarz maçlarda tecrübe çok önemlidir.

Günay yiyeceği erken bir golle çok felaket dağılabilir

Superligin acik ara en kotu kalecisiyle derbiye cikmayi birak ADS macina cikmazdim.

Kale boş bundan 3 5 fazla gol yerdik fazlası değil.

Berbatsın. Sağduyu falan da kalmamış. Kaptanlığı elinden alınmalıdır. Özür dileyeceğine bir de millete posta koyuyor. Ah ulan takımın başında bi td olacaktı senin cezanı eliyle keserdi de.

Neyse. Kestane olmadan kesik yemen ümidiyle ramak kaldı çünkü. Zira kendini soğuttun cümle taraftardan.

Bol şans hayatta.

Allahtan taraftar ıslıklayıp nefesini ensesinde hissettirdi de sözleşme uzatma ihtimali kalmadı

Yoksa okan istemese de korktuğu için sözleşme verdirecekti buna

Bugün galibiyet ile aramızdaki tek engel...

Eski performansına dönmesini ümit ediyorum bu sezonki 20'nci ilk gelen topu ne olur yeme artık kritik maçlarda da 0-1 geride başlamayalım.

Kardeşim saçma sapan bir gol yeme lütfen yahu.

hic utanmıyor musun hala kaleye geciyorsun

Kaptan (C) harika kurtarışlarıyla okandan 3 puanı koparmasını bildi

Geri
Üst Alt