#1 Fernando Muslera

takım için 1 kaleciden fazlası

yokluğunda da bir kaleciden fazla eksiklik hissedeceğiz
%100

herkes kalsın diye uğraşıyor hoca ayrı yönetim ayrı onlar bilmiyor mu artık üst düzey olmadığını sanki

katıl videolarından falan görülüyor gerçekten inanılmaz bir lider adam, kulübün kendisi olmuş

Bize transfer olduğunda 21 yaşında üniversite öğrencisiydim antalyada vay be şimdi kaç yaşına gelmişiz. Rahmetli ananemi 2018 de kaybetmiştim en son o zaman ağladım sanırım sıradaki göz yaşları bu efsane veda ederken olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_1036.webp

Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden, belki en büyüğü. Guzel şekilde veda iyidir her zaman. Kaptan son maçlarda iyi görüntü verse de 1 sene daha ligi cok rahat götürür şekilde dursa da, avrupa performansı bayagi kötü maalesef. Hedef avrupa degil lig diyorsak devam edebilir ama taraftar artik avrupa da başarı istiyor. Ben yolları ayrılması tarafındayım. Her şey için teşekkürler kaptan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında çok rahat 2 sene daha oynar. Ama çıtayı o kadar yükseltti ki biraz sallanmasına insanlar katlanamıyor. Vasat hali bile ligdeki kalecilerden iyi. Seneye kötü gidişde yine fatura Muslera ya çıkacak. İyiyken zirvede bırakması herkes için iyi olur.

Keşke bir sene daha kalsan be Nandom.

Başakşehirle yapacağımız veda maçında 2 kale arkası da tamamen yeşil Muslera forması giyse güzel olur tabii tshirt de olur.

Bence oyunculuğuda çok önemli ama kesinlikle kişiliğini ,beyefendiliğini çok özleyeceğiz çok.

Kal bu sene
Kal bu sene
yaşanacak çok şey var bu sene"

tezahüratı yapacakmış taraftar YENİKAPI'da,

kalır.

BAAAAAAABAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
LEGEND!
EFSAAANNEEEE!
İMPARATOOOOOOOOOR!!!
COMANDANTEEEE

Geri
Üst Alt