- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.321
- 5.998
1 videoya 8 puan vermeyi planlamistim yazmayi unutmusum puanlamalari tekrar gondermeliyim sayilmaz
@Serkan Sabri
sabri bey hata var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 videoya 8 puan vermeyi planlamistim yazmayi unutmusum puanlamalari tekrar gondermeliyim sayilmaz
ben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi
Puanlama duzeltildiginde zirvede beraberlik olusuyor
Unutmusum ekleyelim hepsini 1sira kaydiralim hemenben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi![]()
ben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi![]()
Artık ne şike döndürdüysen@Cihan Ağzıkara modumun organize etmediği bir yarışmayı daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyorum
üzülerek söylemeliyim ki@Cihan Ağzıkara modumun organize etmediği bir yarışmayı daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyorum
hata yaptığı için videondaki tokattan hak ediyor demir.verecekmis hata yapmis duzeltmedin hakkim yendi boylece
seni birincilikten etti
Artık ne şike döndürdüysen![]()
üzülerek söylemeliyim ki
bitch slap 1. olmalı idi
Ucuza kapatmam OnuuurSenden de iban alacaz artık![]()
herifi ortadan 2ye bölmüş yavhata yaptığı için videondaki tokattan hak ediyor demir.seni birincilikten etti
![]()
bağıra bağıra gittiherifi ortadan 2ye bölmüş yav
başyapıt
Ucuza kapatmam Onuuur![]()
Ben şike yapsam Tsm ve thm'de sevdiğim şarkılar en azından dereceye girerdiAha bir de bütün admirler Cihan satın alınamaz Cihan şike yapmaz diyordu![]()