- 26 Kasım 2012
- 179.626
- 242.204
- 5.688
1 videoya 8 puan vermeyi planlamistim yazmayi unutmusum puanlamalari tekrar gondermeliyim sayilmaz
@Serkan Sabri
sabri bey hata var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 videoya 8 puan vermeyi planlamistim yazmayi unutmusum puanlamalari tekrar gondermeliyim sayilmaz
ben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi
Puanlama duzeltildiginde zirvede beraberlik olusuyor
Unutmusum ekleyelim hepsini 1sira kaydiralim hemenben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi![]()
ben demir senin videona kesin 8 verir diye düşünüyodum adam puan bile vermedi![]()
Artık ne şike döndürdüysen@Cihan Ağzıkara modumun organize etmediği bir yarışmayı daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyorum
üzülerek söylemeliyim ki@Cihan Ağzıkara modumun organize etmediği bir yarışmayı daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyorum
hata yaptığı için videondaki tokattan hak ediyor demir.verecekmis hata yapmis duzeltmedin hakkim yendi boylece
Artık ne şike döndürdüysen![]()
üzülerek söylemeliyim ki
bitch slap 1. olmalı idi
Ucuza kapatmam OnuuurSenden de iban alacaz artık![]()
herifi ortadan 2ye bölmüş yavhata yaptığı için videondaki tokattan hak ediyor demir.seni birincilikten etti
![]()
bağıra bağıra gittiherifi ortadan 2ye bölmüş yav
başyapıt
Ucuza kapatmam Onuuur![]()
Ben şike yapsam Tsm ve thm'de sevdiğim şarkılar en azından dereceye girerdiAha bir de bütün admirler Cihan satın alınamaz Cihan şike yapmaz diyordu![]()