- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Doktor işte ne yaparsın... Adamların alayı sıkıcı![]()
Geçmiş olsun. Dedemize acil şifalar dilerim.
GT-S5301 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor işte ne yaparsın... Adamların alayı sıkıcı![]()
Geçmiş olsun. Dedemize acil şifalar dilerim.
GT-S5301 cihazımdan gönderildi
Teşekkürler abi... Bayramın mübarek olsun.
Sonuçlar saat kaç gibi açıklanacak. @B. Arda Aycan
Agabey beni sampiyon edip buyuk bir bayram hediyesi bekliyorum senden21:00 gibi açıklarız, her zamanki gibi
Hah işte onu diyorum. @Tuncay Tum yemin olsun seni dekapitasyon yapacağım.
Doğrudur harcadımYav hacı benim 2 şarkımı yediler bu yüzden. Selam @Erman Türker. Aha bu adam 2 şarkımı listede olmadığı halde harcamıştı.![]()

Masonum diyorum zaten ne diyeyim daha gizlimiz saklımız yok hamdolsun :asd22:@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.
O ne lan?Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.
Olay kelle almaksa ben senden önde gelirim kardeşim kusura bakmaYeni hedefim Erman abi. İkimizden birinin kellesi bu foruma haram.![]()

Adımı doğru yaz önce kardeşimAçıkcası Emran abiyi bu kadar hor görmeni hiç yakıştıramadım.![]()

Boşver official esc de Türkçe şarkı şampiyon olmuyor kolay kolay .
Bu arada hangi aklını peynir ekmekle yemiş zat-ı muhterem beni hor görüyormuş? Ben göremedim öyle birini? Ha Arda ağabey'i diyorsan rutin yaşlılık belirtilerinden dolayı pek kendinde değil son günlerdeO yüzden nazarımda söyledikleri hükümsüzdür he deyip geçiyoruz bu aralar
![]()
Eyvahİnşallah sonuncu olursun ErmanBaşarılar
![]()
playlist muazzam. iyi ki katilmiyorum valla yoksa bazi eserlere ayip olacakti. tercih yapmam gerekseydi eag dörtlüsüne verirdim

Sana cok agir beddua okuyabilir, cocugun hayatini kararttin abi
Alpay yarismaya katilamadigi bir gün, agir bir depresyona girer. Onu sonraki bir yarismadaki birincilik bile cikaramaz bu cukurdan![]()