1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler abi... Bayramın mübarek olsun.

Senin de bayramın mübarek olsun.

Bu arada biz de acilden saat 2 gibi geldik. Bizimki uzun hikaye. Kayınbiraderin kızıyla uğraştık. Şimdi cepten yazamayacağım. Ama mutlaka yazacağım yarın. Çünki ders ,nasihat vermem lazım gençlere.

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

Bu yarışmalara yeni yeni katılmaya başladım, ileride kullanacağım 5-10 adet şarkıyı bu formatla yasaklıya aldırdınız. Söylesenize neden bu format??

Yav hacı benim 2 şarkımı yediler bu yüzden. Selam @Erman Türker. Aha bu adam 2 şarkımı listede olmadığı halde harcamıştı.:D
Doğrudur harcadım :asd:

@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.
Masonum diyorum zaten ne diyeyim daha gizlimiz saklımız yok hamdolsun :asd22:

Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.
O ne lan?

Yeni hedefim Erman abi. İkimizden birinin kellesi bu foruma haram. :D
Olay kelle almaksa ben senden önde gelirim kardeşim kusura bakma :D Daha emaneti(Hattori Hanzo Sword) çıkarmadım :asd:

Açıkcası Emran abiyi bu kadar hor görmeni hiç yakıştıramadım. :D
Adımı doğru yaz önce kardeşim :P

Bu arada hangi aklını peynir ekmekle yemiş zat-ı muhterem beni hor görüyormuş? Ben göremedim öyle birini? Ha Arda ağabey'i diyorsan rutin yaşlılık belirtilerinden dolayı pek kendinde değil son günlerde :D O yüzden nazarımda söyledikleri hükümsüzdür he deyip geçiyoruz bu aralar :asd:

Üff, 12 sarki belirlemek gercekten zor. Bazi sarkilara haksizlik olacak puan alamadiklari icin.

Bu arada hangi aklını peynir ekmekle yemiş zat-ı muhterem beni hor görüyormuş? Ben göremedim öyle birini? Ha Arda ağabey'i diyorsan rutin yaşlılık belirtilerinden dolayı pek kendinde değil son günlerde :D O yüzden nazarımda söyledikleri hükümsüzdür he deyip geçiyoruz bu aralar :asd:

İnşallah sonuncu olursun Erman :D Başarılar :D

Bayagi bir zorlandim, puanlari verirken. Bir kac güzel sarkiyi es gecmek zorununda kaldim.

Ayrica gece dedigimi yapmadim :D Benim katilmak istedigim sarkici ile katilan kisi (bana göre) güzel sarki secmemis onun icin 12 puan vermedim. Hatta hic vermedim :D

playlist muazzam. iyi ki katilmiyorum valla yoksa bazi eserlere ayip olacakti. tercih yapmam gerekseydi eag dörtlüsüne verirdim

N' apıyorsun oğlum :D Yönlendirme yapmıyoruz, tercihlerini editle lütfen :D

@edit :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt