1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim katılmak istediğim şarkıcı ile katılan kişiye 12 puan çıkar benden yalnız. Onu söyleyim şimdiden.

Maalesef katılmıyorum arkadaşlar :hat:

Benim katılmak istediğim şarkıcı ile katılan kişiye 12 puan çıkar benden yalnız. Onu söyleyim şimdiden.
Ya kardeşim az stratejik davran, hırs yap, kin güt filan yarışıyoruz burada şarkını çalmış resmen ben olsam asla 12 vermezdim:D Tüm bunları şarkımı senden sonra yolladığım için söylüyor olabilirim ama uzak ihtimal.

3 şarkıya baya talep oldu, bakalım napacaklar merak ediyorum :D

Dinleyip hayran kalcağın daha mütüş bir şarkı olamaz mı listede? Bence ayaklanmalısınız sayın yarışmacı arkadaşlar :38573:

Evet şarkım kabul edildiğine göre tebrikleri kabul etmeye başlayabilirim bekliyorum arkadaşlar.

BwNUXFiCEAAB4lk.jpg

Ya kardeşim az stratejik davran, hırs yap, kin güt filan yarışıyoruz burada şarkını çalmış resmen ben olsam asla 12 vermezdim:D Tüm bunları şarkımı senden sonra yolladığım için söylüyor olabilirim ama uzak ihtimal.
:D :D

Listeyi bir görelim sabaha ona göre davranırım belki daha güzel bir şarkı çıkar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt