- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Yok yayınlanmadı elbette. Yani demek istediğim iyi şarkılar geldi muhtemelen, ayrıca bir sanatçıdan en fazla 2 şarkı alınıyormuş. Yahu şaka yaptım Tuncay.Liste yayinlandi mi ki agabey![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yayınlanmadı elbette. Yani demek istediğim iyi şarkılar geldi muhtemelen, ayrıca bir sanatçıdan en fazla 2 şarkı alınıyormuş. Yahu şaka yaptım Tuncay.Liste yayinlandi mi ki agabey![]()
Yok yahu. Neyse bana 12 yi verirsin artık.![]()
Arda ağabey fake atmış bana
Liste yayinlandi mi ki agabey![]()
Gönder hadi çabuk
Bütün 12 ler sana feda olsun abimSen iste bana verilen puanları da sana ekleyelim
![]()
Tamam. Birazdan Ö.M la şakalaşmalar, gülüşmeler, paslaşmlar yaparız.![]()
Nasıl oy veriyoz peki?
Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'i olarak buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.
Yauv puanı nereye yaziyoz işte
Ne diyon hacıt ya not defterine yaz ctrl+c ctrl+v Arda ağabeye özel mesaj at gece gece kafa mı buluyosun nedirYauv puanı nereye yaziyoz işte
Ne diyon hacıt ya not defterine yaz ctrl+c ctrl+v Arda ağabeye özel mesaj at gece gece kafa mı buluyosun nedir
Tamam hallettim.@Eray ÖZTÜRK başlığı Playlist ilk mesajda olarak değiştirebilir misin?
Yauv puanı nereye yaziyoz işte