1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BwNUXFiCEAAB4lk.jpg
Arda ağabey fake atmış bana:( Şimdi başkasının katıldığını söyledi o şarkıyla, tam o esnada pişti olan şarkılara karşı tutumumu net bir şekilde ifade ediyordum Can'a ama acımam 12 puanımı veririm:D

Playlist ilk mesaja eklenmiştir, keyifli dinlemeler.

Puanlarınızı en geç 19.07.2015 tarih, saat 19:00' a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Şarkınızı belli etmeyin, şike, teşvik, strateji işlerine bulaşmayın :D

Nasıl oy veriyoz peki?

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'i olarak buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'i olarak buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.

Yauv puanı nereye yaziyoz işte

Neyse 1. lik bu konsepte kısmetmiş. 12 Puanlarınızı şimdiden görür gibiyim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt