- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Az müsaade şarkılarınızı programa gireyim ben 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hacı benim 2 şarkımı yediler bu yüzden. Selam Erman Türker. Aha bu adam 2 şarkımı listede olmadığı halde harcamıştı.![]()
Ahmet Ağabey, şarkı değişikliği oldu, rica etsem tekrar bakar mısın?
Teoman Eraslan doktor naber? Nasıl gidiyor hayat? Hazır yakalamışken bi soru sorayım. Uzmanlık alanın olmasa da onca sene okudun. Biliyorsundur diye umut ediyorum.Ayıptır söylemesi sağ kulağım birkaç haftadır çınlıyor. Aşırı bir şey yok ama özellikle sessiz ortamda kendini belli ediyor. Önemli bir şey olma ihtimali var mı?
![]()
@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.
Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.
@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.
Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.
Aslan, gene kimin hain kellesini kancık vücudundan ayırıyorsun. Türk filimlerinini unutulmaz repliğidir bu arada.![]()
Yok kafasına baston istiyor. Kırıcam bastonu kafasında
Teşekkür ederim. İyi sayılırım işler pek rast gitmiyor ama düzelecek inşallah. Kulak çınlaması ile ilgili bir sürü sebep var ama senin sorununun büyük ihtimalle radyodan kaynaklı akustik travma olma ihtimali yüksek, kulaklık yüksek müzik vs. Ama yine de öncelikle tansiyonunu ölçtürmen (önemli olabilecek sorunlardan bir tanesi) eğer bir kaç defa normal çıkar ise bir Kbb uzmanına görünmende fayda var. Genellikle kulak çınlaması basit nedenlerle ortaya çıksa da daha önemli sağlık sorunlarına eşlik edebilir çünkü.
Aslan, gene kimin hain kellesini kancık vücudundan ayırıyorsun. Türk filimlerinini unutulmaz repliğidir bu arada.![]()
Bizim posta güvercini Erman' dan bahsediyoruz değil mi?![]()
Yok kafasına baston istiyor. Kırıcam bastonu kafasında
Açıkcası Emran abiyi bu kadar hor görmeni hiç yakıştıramadım.![]()
Erman' ın hakkından bizim @Mehmet Arslaner bile çok kolay geliyor, ne uğraşacam ben Erman ile![]()
Bizim Mehmet Arslaner derken? Bak yine insanları basite alıyorsun. Ne demek bizim Mehmet?Utanmasan hani bizim şu kerata Mehmet var ya diyeceksin.
![]()