1. GSC Bayramvision Şarkı Yarışması | Konsept Türkçe 70' ler | Şampiyon Doğan Gündoğdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az müsaade şarkılarınızı programa gireyim ben :)

Liste çok sağlam yalnız. 1 tane dışında. Kulaklık son sesteydi müzikten soğudum.

Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.

Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.

Teoman Eraslan doktor naber? Nasıl gidiyor hayat? Hazır yakalamışken bi soru sorayım. Uzmanlık alanın olmasa da onca sene okudun. Biliyorsundur diye umut ediyorum. :D Ayıptır söylemesi sağ kulağım birkaç haftadır çınlıyor. Aşırı bir şey yok ama özellikle sessiz ortamda kendini belli ediyor. Önemli bir şey olma ihtimali var mı? :D

Teşekkür ederim. İyi sayılırım işler pek rast gitmiyor ama düzelecek inşallah. Kulak çınlaması ile ilgili bir sürü sebep var ama senin sorununun büyük ihtimalle radyodan kaynaklı akustik travma olma ihtimali yüksek, kulaklık yüksek müzik vs. Ama yine de öncelikle tansiyonunu ölçtürmen (önemli olabilecek sorunlardan bir tanesi) eğer bir kaç defa normal çıkar ise bir Kbb uzmanına görünmende fayda var. Genellikle kulak çınlaması basit nedenlerle ortaya çıksa da daha önemli sağlık sorunlarına eşlik edebilir çünkü.

@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.

Kısacası çok karanlık adamdır. Bulaşmayın derim. Kurbanını yatağa atıp, seviştikten sonra öldüren seri katiller gibidir. Aman ha! Yazık etmeyin kendinize.

Aslan, gene kimin hain kellesini kancık vücudundan ayırıyorsun. Türk filimlerinini unutulmaz repliğidir bu arada.:D

@Erman Türker = paralel yapı, derin gsc, tapınak şövalyeleri, illuminati.

Bizim posta güvercini Erman' dan bahsediyoruz değil mi? :D

Vay be ne şarkılar yapmışlar o dönemde şimdi ise kalitesiz müzikler popüler oluyor.

Teşekkür ederim. İyi sayılırım işler pek rast gitmiyor ama düzelecek inşallah. Kulak çınlaması ile ilgili bir sürü sebep var ama senin sorununun büyük ihtimalle radyodan kaynaklı akustik travma olma ihtimali yüksek, kulaklık yüksek müzik vs. Ama yine de öncelikle tansiyonunu ölçtürmen (önemli olabilecek sorunlardan bir tanesi) eğer bir kaç defa normal çıkar ise bir Kbb uzmanına görünmende fayda var. Genellikle kulak çınlaması basit nedenlerle ortaya çıksa da daha önemli sağlık sorunlarına eşlik edebilir çünkü.

Eyvallah doktorum. Umarım en kısa sürede işlerin yolunda gider. Kulaklık olabilir. Çünkü her gün neredeyse 2-3 saat müzik dinliyorum. Yine de bi doktora görünürüm ama önemli bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Benim kötü bir huyum var. En ufak bir rahatsızlığım da olsa hemen kafaya takarım ve rahatsızlığım giderek artmaya başlar ya da bana öyle gelir. Mesela normalde çınlama falan düşünmesem sorun yok ama kafaya taktım mı sanki inadına daha da kötü oluyor. :)

1.olacak şarkı çok bariz gibi.

Ben gönderecektim ama niyeyse vazgeçtim. :D

12 puanım o şarkıya.

Bizim Mehmet Arslaner derken? Bak yine insanları basite alıyorsun. Ne demek bizim Mehmet? :D Utanmasan hani bizim şu kerata Mehmet var ya diyeceksin. :D

Mehmet' i hafife alır mıyım, adam bizim lobinin suikastçısı, bizim derken bizim lobiden Mehmet, kerata diyecek olsam sana derim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt