- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo kellen koltukta Tuncay modum@Aslan Türkoğlu
En son Türkçe şarkı yarışmasının şampiyonu olarak aslında seni etiketlemediydik ama kimse kimseyi etiketlemeyince kaynadı arada kusura bakma artık ...
Bundan sonra onun kellesini sen dahil hiçbir doktor kurtaramaz.Tıpta bu gibi vakalara ne diyorlar?
Bu durumun direk adı var dekapitasyon. (kapitus: kafa dekapitasyon: kafayı vücuttan ayırma)
Hah işte onu diyorum. @Tuncay Tum yemin olsun seni dekapitasyon yapacağım.
Eyv... Zaten katılamazdım hiçbir şekilde çok zor bir durumdayım, bayram sebebiyle büyükleri ağırlıyorum evimde ve dedem ishal oldu. Son 15 dakikadır hareket yok umarım bitmiştir çile...
spagetti carbonara yapmak gibi bir gaflette bulundum, ona bağladı ishal olmasınıhaklı mı değil mi bilemiyorum ama dedem haricinde kimsede sıkıntı yok.

Çok geçmiş olsun . Alakası olsa senin de dediğin gibi herkes etkilenir, dedeye bol sıvı takviyesi yapın malum hava da sıcak.
Decapitation'ın yandan yemişini kullanma derim, sen orjinal bir adamsın Aslan decapitation'ı kullan bence.
Teşekkürler, bol su içirdik şimdi uyuyor şimdi epeydir kalkmadı. Reflör verecektim aslında ama çekindim, belki almaması gerekiyordur diye... Yaşlı olunca insan korkuyor ne yapacağını şaşırıyor.
Hasan Tahsin yakışıklı, karizmatik bir adam. Hafif benziyor hakikaten.Senin avatar Mehmet ali alabora'Ya benziyor abi.:38573:
![]()
Yok agabey o birsey yapamaz.Ooo kellen koltukta Tuncay modumAslan Türkoğlu
Uyuyorsa rahatsız etmeyin ama yarın da geçmezse reflor verebilirsiniz bir sakıncası olmaz.
EDİT: Konuyla alakası yok ama dekapitasyon tdk nın kabul ettiği bir kelime kullanılabilir bence![]()