- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Ozon Tabakasini deldiniz niye olsun abicim. Ankara'nin sogugu fenadir. Hiçde sevmem orayi.![]()
Ankaralılar da seni sevmiyor, problem yok yani

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozon Tabakasini deldiniz niye olsun abicim. Ankara'nin sogugu fenadir. Hiçde sevmem orayi.![]()
yok sarkilari dün dinlemistim
Kendi şarkısına puan vererek oy gönderen Hakan arkadaşımızı forumca alkışlıyoruz beyler:005:
Hakan puanlarını düzenleyip yeniden gönderir misin?
Aslan'ın yayın sizde de ara ara kesiliyor mu?
Kendi şarkısına puan vererek oy gönderen Hakan arkadaşımızı forumca alkışlıyoruz beyler:005:
Hakan puanlarını düzenleyip yeniden gönderir misin?
@Aslan Türkoğlu bu program kaç saat sürüyor ve hangi günler kardeşim?![]()
Haftada 5 gün. Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi. 5 saat sürüyor genelde. Fakat başlama saatleri farklı. Çarşamba, Perşembe, Cuma 13:00-da başlıyor Türkiye saati ile.
Şampiyonumuz belli oldu, sonuçlar 20:30' da.
Ağabey kolay gelsin. Şimdiden emeğine eline sağlık. Mention manyağı yapmışsınız beni o açıdan herkese teşekkür ederim. İmkan hasıl olmadı katılamadım. Bir de bir ricam olacaktı. Acaba beni şampiyon ilan edebilir misin ? Netice de senin açıklayacağın sonuçlara ses edecek birinin olması mümkün değil. Kafana göre bir şarkı seçebilirsin, seçimi sana bırakıyorum. Saygılar.
Ayıp ettin, Mariah Carey - Tarlaya ektim soğan şarkısı ile şampiyon sensin, 1 puanla![]()
Ağabey Elvis'ten ''Ezanlar bizim için okunuyor sevgilim.'' adlı eser daha şık durmaz mı sence ? Tabi taktir senin ben sadece öneride bulunuyorum.
Ağabey Elvis'ten ''Ezanlar bizim için okunuyor sevgilim.'' adlı eser daha şık durmaz mı sence ? Tabi taktir senin ben sadece öneride bulunuyorum.