1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Kendi şarkısına puan vererek oy gönderen Hakan arkadaşımızı forumca alkışlıyoruz beyler :D :005:

Hakan puanlarını düzenleyip yeniden gönderir misin?

Top 3'te yer alır ama Barış'ın liste dışı şarkıya oy vermesi daha başarılı bir hareketti :)

Aslan'ın yayın sizde de ara ara kesiliyor mu?

Aslan damar şarkılara geçti :D

Şampiyonumuz belli oldu, sonuçlar 20:30' da.

Şampiyonumuz belli oldu, sonuçlar 20:30' da.

Ağabey kolay gelsin. Şimdiden emeğine eline sağlık. Mention manyağı yapmışsınız beni o açıdan herkese teşekkür ederim. İmkan hasıl olmadı katılamadım. Bir de bir ricam olacaktı. Acaba beni şampiyon ilan edebilir misin ? Netice de senin açıklayacağın sonuçlara ses edecek birinin olması mümkün değil. Kafana göre bir şarkı seçebilirsin, seçimi sana bırakıyorum. Saygılar.

Ağabey kolay gelsin. Şimdiden emeğine eline sağlık. Mention manyağı yapmışsınız beni o açıdan herkese teşekkür ederim. İmkan hasıl olmadı katılamadım. Bir de bir ricam olacaktı. Acaba beni şampiyon ilan edebilir misin ? Netice de senin açıklayacağın sonuçlara ses edecek birinin olması mümkün değil. Kafana göre bir şarkı seçebilirsin, seçimi sana bırakıyorum. Saygılar.

Ayıp ettin, Mariah Carey - Tarlaya ektim soğan şarkısı ile şampiyon sensin, 1 puanla :D

Geri
Üst Alt