1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

My Heart Will Go On, Careless Whisper, Let's Twist Again ve Someone Like You arasında kalmıştım.

Adele hayranlığı ağır bastı onu seçtim, arkadaş bu böyle bir şarkı hayal kırıkları listesinde bile 5'te 0 yapıyorsa hakikaten bir tuhaflık var :D

İşin kötüsü diğer ikisi zirveye oynuyor :D

Edit:6'da 0 olmuş

Hayri bile bu parçaya puan vermediyse bu iş bitmiştir. Rosey love alir gibi:D

My Heart Will Go On, Careless Whisper, Let's Twist Again ve Someone Like You arasında kalmıştım.

Adele hayranlığı ağır bastı onu seçtim, arkadaş bu böyle bir şarkı hayal kırıkları listesinde bile 5'te 0 yapıyorsa hakikaten bir tuhaflık var :D

İşin kötüsü diğer ikisi zirveye oynuyor :D
Yanlis secim renkdash sampiyonluga giden yol benim parcalardan gecer , careless whisperi secmeliydin

Yanlis secim renkdash sampiyonluga giden yol benim parcalardan gecer , careless whisperi secmeliydin

İlk tercihim oydu aslında sonra değiştirdim Someone like you olmazsa bu listede yazık olur dedim böyle olacağını tahmin ettim aslında Adele burada harcanır dedim :D

Eğleniyor musunuz gençler? :D

Daha once yaristigi parca ile yeniden yarisan Alpay cakalligi <3

Barış ve Mehmet abi harcanan şarkılarda harcamışlar şarkınızı :asd22:

Lucky uğurlu gelmedi ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazı yarışmacı arkadaşlar, Yunanistana 12' yi yapıştıran, Azerbaycan' a 0 veren Türkiye lobisi gibi davranıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Dramatik bir yükselişim var. Puan veren tüm dostlara teşekkürler.

Geliyoruz! :oley:

Arka arkaya iki adet 12 puan, hadi bakalım. Bu arada puan veren herkese teşekkür ediyorum.

Vasfi ile gurayin puanlari ayni tesaduf olamaz bu, yakismadi vasfi

Geri
Üst Alt