Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
Alpay şu başlığı bir hallediver kardeşim![]()
Tam ona gittiydim ben de mesajı yazıp.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay şu başlığı bir hallediver kardeşim![]()
@Barış Savaş @Aslan Türkoğlu tebrikler beyler @B. Arda Aycan ağabey eline sağlık
Yolda giderken takip etmeye çalıştım lider giderken şarj bitti takip kesildi. Eve girdim şimdi. 3.olmuşum biraz hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur zirvede bırakıp 3. lüğü görünce.![]()
Kedi Lobisinin müzesine bir kupa daha koyan Bariş Savaş a teşekkürler :catsmiley:
Tam bir winnere dönüştüm abi. Bu tabi kedi lobisinin enerjisiyle oluyor.53. eurovisyonda bizim inşallah. Diger lobilere su yok bundan sonra:asd22:
Haftasonuna kadar ''official'' bir yarışma düzenlenir diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. Aksi taktirde 3 ''unofficial'' yarışmayı aynı anda yapma tehdidinde bulunmayı öneriyorum B. Arda Aycan .
Hafta sonu mu?:38573:
Yöneticiyim diyen bugün yarışma düzenler.
Haftasonuna kadar ''official'' bir yarışma düzenlenir diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. Aksi taktirde 3 ''unofficial'' yarışmayı aynı anda yapma tehdidinde bulunmayı öneriyorum @B. Arda Aycan .
Yarın açılması makul olur, bu saatte katılımcı olacağını sanmıyorum zira herkes maç izliyor.
Elinizde sadece Tuna kaldı zatenAbi katılımcı her türlü bulunur. 20 dk'da konu yine dolar da yarışma yapacak mod lazım.
Ben Tuna Köse modumdan umutluyum şahsen. Onun saatlerine yaklaşıyoruz. Bugün yapar belki bir güzellik.
Elinizde sadece Tuna kaldı zaten![]()
![]()
Ben sizden puan almasını bilirimSeninle ilgili tespitlerimi 52.eurovision konusuna yazdım kardeşim.
Bizi yanıltacak gibi de durmuyorsun. Kaybeden biz olmayız bundan sonra puan yüzü görmen zor :asd22:
Ben sizden puan almasını bilirim![]()