1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş!

@Barış Savaş @Aslan Türkoğlu tebrikler beyler @B. Arda Aycan ağabey eline sağlık

Yolda giderken takip etmeye çalıştım lider giderken şarj bitti takip kesildi. Eve girdim şimdi. 3.olmuşum biraz hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur zirvede bırakıp 3. lüğü görünce. :(

Trafoya kedi girdi Alpay sen kaçırdın :D

Haftasonuna kadar ''official'' bir yarışma düzenlenir diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. Aksi taktirde 3 ''unofficial'' yarışmayı aynı anda yapma tehdidinde bulunmayı öneriyorum B. Arda Aycan .

Haftasonuna kadar ''official'' bir yarışma düzenlenir diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. Aksi taktirde 3 ''unofficial'' yarışmayı aynı anda yapma tehdidinde bulunmayı öneriyorum B. Arda Aycan .

Hafta sonu mu?:38573:

Yöneticiyim diyen bugün yarışma düzenler.

00.00'a kadar süre tanıdım eğer bugün yarışma düzenlenmezse tartışma platformuna dönmeyi düşünüyorum olacakları yöneticiler düşünsün :D

Esas yarışma da şampiyon olamazsam çok fena ağlarım.

Mehmet Arslaner ve Güray Ataman ciddi tehditler savurmuşlar. Yaparlar mı yaparlar. Anarşik bunlar. Şimdiden önlerini kesmezseniz başınız çok ağrır. Yoksa her gün yeni yarışmalar düzenleyerek eylem koyacaklar. Yönetimin bu kaos ortamına müdahale edip, yarışma yapılacaksa onu da biz yaparız deyip, tankları başlıklarda yürütmesi gerekiyor. Yoksa bu anarşikler hepinizi devirecek. Cunta lazım cunta.

Yarın açılması makul olur, bu saatte katılımcı olacağını sanmıyorum zira herkes maç izliyor.

Abi katılımcı her türlü bulunur. 20 dk'da konu yine dolar da yarışma yapacak mod lazım.

Ben Tuna Köse modumdan umutluyum şahsen. Onun saatlerine yaklaşıyoruz. Bugün yapar belki bir güzellik.

Elinizde sadece Tuna kaldı zaten :D

Seninle ilgili tespitlerimi 52.eurovision konusuna yazdım kardeşim.

Bizi yanıltacak gibi de durmuyorsun. Kaybeden biz olmayız bundan sonra puan yüzü görmen zor :asd22:

Geri
Üst Alt