1. GSC Eurovision Hayal Kırıklıkları Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş!

@Mehmet Arslaner ve @Güray Ataman ciddi tehditler savurmuşlar. Yaparlar mı yaparlar. Anarşik bunlar. Şimdiden önlerini kesmezseniz başınız çok ağrır. Yoksa her gün yeni yarışmalar düzenleyerek eylem koyacaklar. Yönetimin bu kaos ortamına müdahale edip, yarışma yapılacaksa onu da biz yaparız deyip, tankları başlıklarda yürütmesi gerekiyor. Yoksa bu anarşikler hepinizi devirecek. Cunta lazım cunta.

Adamlar Nuh diyor, peygamber demiyor. Nereye varacak bu inatlaşmanın sonu bilemiyorum.

Başkan bende senden hiç alamadım :D ama birgün alacam :)

Almadan vermem reyis. :D Veresiye çalışmıyoruz. :oley:

Türkçe şarkılar ile girmezsen veririm zaten illa ki ama sen bana vermediğin gibi rakiplerime 8-10 veriyorsun dikkatimden kaçmıyor. Sonra uyku girmiyor gece gözlerimize bak bilesin. :D

Almadan vermem reyis. :D Veresiye çalışmıyoruz. :oley:

Türkçe şarkılar ile girmezsen veririm zaten illa ki ama sen bana vermediğin gibi rakiplerime 8-10 veriyorsun dikkatimden kaçmıyor. Sonra uyku girmiyor gece gözlerimize bak bilesin. :D
Porsuklara puan vermemek için elimden geldigince strateji yapıyorum :) :D ben senden puan alırım ama sen benden asla :D

Güray Ataman tartışma platformuna girdi. Bunu siz istediniz.

Birkaç dakika içinde 53'ün konusu açılmazsa foruma neler olacağını düşünemiyorum.

Ooo feci yarışma olmuş. :) İş dönüşü fazla takip edemedim maalesef. Tebrik eden tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Fakat şampiyon şarkının şampiyon olmasında bir az benim de emeğim var. Dün favori şarkılardan biri olarak gösterip radyoda çaldım. Eee insanlar ister istemez yönlendi tabii. :D

Bu arada Aslan Türkoğlu kendi çalıştığı radyoda kendi şarkısını çalmayacak kadar dürüst bir adamdır!

B. Arda Aycan abi bu arada eline sağlık ya. Seni moderatör tayin edelim mi? :D Ne güzel içip içip yarışma yaparsın.

Şaka bir yana 40 yıllık organizatör gibisin. Müthiş keyif alıyorum yaptığın yarışmalardan. :hat:

@B. Arda Aycan abi bu arada eline sağlık ya. Seni moderatör tayin edelim mi? :D Ne güzel içip içip yarışma yaparsın.

Şaka bir yana 40 yıllık organizatör gibisin. Müthiş keyif alıyorum yaptığın yarışmalardan. :hat:

Teşekkürler kardeşim :)

Yalnız ben GSE rütbemden vazgeçmem :D

Geri
Üst Alt