- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Şampiyon olunca açıcaktım ama malasef olmadımYarışma açarsan sana tüm 12 puanlar feda açmazsan elvedaley:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olunca açıcaktım ama malasef olmadımYarışma açarsan sana tüm 12 puanlar feda açmazsan elvedaley:
Şampiyon olunca açıcaktım ama malasef olmadım![]()
![]()
@Mehmet Arslaner ve @Güray Ataman ciddi tehditler savurmuşlar. Yaparlar mı yaparlar. Anarşik bunlar. Şimdiden önlerini kesmezseniz başınız çok ağrır. Yoksa her gün yeni yarışmalar düzenleyerek eylem koyacaklar. Yönetimin bu kaos ortamına müdahale edip, yarışma yapılacaksa onu da biz yaparız deyip, tankları başlıklarda yürütmesi gerekiyor. Yoksa bu anarşikler hepinizi devirecek. Cunta lazım cunta.
Ben sizden puan almasını bilirim![]()
Başkan bende senden hiç alamadımTuncay bugüne kadar 10 yarışmaya katıldın bir kere 1 puan bile alamadım lan senden.
Sen organizatör iken kesinlikle daha iyisin. Orada kazandım galiba bak.![]()
Başkan bende senden hiç alamadımama birgün alacam
![]()
Porsuklara puan vermemek için elimden geldigince strateji yapıyorumAlmadan vermem reyis.Veresiye çalışmıyoruz.
ley:
Türkçe şarkılar ile girmezsen veririm zaten illa ki ama sen bana vermediğin gibi rakiplerime 8-10 veriyorsun dikkatimden kaçmıyor. Sonra uyku girmiyor gece gözlerimize bak bilesin.![]()
Bu ufak bir uyarı olsunGüray Ataman tartışma platformuna girdi. Bunu siz istediniz.
Birkaç dakika içinde 53'ün konusu açılmazsa foruma neler olacağını düşünemiyorum.
@B. Arda Aycan abi bu arada eline sağlık ya. Seni moderatör tayin edelim mi?Ne güzel içip içip yarışma yaparsın.
Şaka bir yana 40 yıllık organizatör gibisin. Müthiş keyif alıyorum yaptığın yarışmalardan.![]()