1. GSC Hall Of Fame Champions Song Contest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puanlarımı yolladım son yarışmadan sonra bu playlisti dinlemek ilaç gibi geldi :D

2 değilde 12-12:30 gibi başlayalım, o zamana kadar puanlarını yollamayan 6 kişide yollar.

Hocam puanlarını göndermeyen 6 kişiye son bir ihtar çekip mümkün olduğunca erken açıklamaya başlayalım bence. Yoksa pek çok arkadaşımız takip edemeyecek sanırım.:asd22:

Ne kadar erken o kadar iyi yoksa methiyeler düzmeye başlayacağım başka başlıklarda :D

''Sessiz atın tekmesi pek olur'' demişler, tehlikeli bir durum bu. Hızlandırma çalışmalarına başlıyorum, bu süreçte arada bir kafanı soğuk suya sokmanı tavsiye ediyorum :D

Hocam puanlarını göndermeyen 6 kişiye son bir ihtar çekip mümkün olduğunca erken açıklamaya başlayalım bence. Yoksa pek çok arkadaşımız takip edemeyecek sanırım.:asd22:

Puanlarını göndermeyen arkadaşlara hamsi buğulama ocağı futbolcularına davranacağımız gibi hunharca davranalım.

5 kişi kaldı, 15-20 dakika sonra başlarız rahatsız etmeye :D

Kaldı 3... Eray Öztürk zaten 22 sularında yollayacağını söylemişti.

Burası iyi ya valla ne yazılıp bittiğinden bihaberim keyfim yavaş yavaş düzeliyor arada aklıma değişiklikler geliyor celalleniyorum sonra tekrar muhabbetlere dalıyorum, dışarısı kaynıyor Çağlar'a gün doğmuş yardırıyordu en son :D

Puanlamamı değiştiriyorum ve Hamza Hoca' ya puan vermiyorum. İvana Sert aksanıyla da bizimle değılsın diyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Burası iyi ya valla ne yazılıp bittiğinden bihaberim keyfim yavaş yavaş düzeliyor arada aklıma değişiklikler geliyor celalleniyorum sonra tekrar muhabbetlere dalıyorum, dışarısı kaynıyor Çağlar'a gün doğmuş yardırıyordu en son :D

Ben bizim Murat'ın bir mesajına denk geldim, ani bir şekilde tansiyonum yükseldi, baktım ki gidişat kötü; fişek gibi çıktım başlıktan :D

Gönderilen puanları işleyeyim bari... Kimseye uymayın,sürüden sakın ayrılmayın.

Hayır Avatarımı görüyorum yine küfrediyorum, bu da üstüme yapıştı bir an önce sezon bitse :D

ulan nba tvde mac gostermiyolar gel de sinirlenme
tam da sakinlesiyodum

En huzurlu konu burası gerçekten.

Kurtarılmış bölge gibi :D

Maçtan sonra ayarlarım kaçtı ağabeylerim. Ban almaya ciddi ciddi niyet etmiştim. Direkten döndüm. 22:30'a kadar puanları yolluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt