- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Hayri sen kazasız belasız şu yarım saati atlat, gerisi hallolur.
Ben bunu görmemişim yahu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri sen kazasız belasız şu yarım saati atlat, gerisi hallolur.
2 değilde 12-12:30 gibi başlayalım, o zamana kadar puanlarını yollamayan 6 kişide yollar.
Ne kadar erken o kadar iyi yoksa methiyeler düzmeye başlayacağım başka başlıklarda![]()
Hocam puanlarını göndermeyen 6 kişiye son bir ihtar çekip mümkün olduğunca erken açıklamaya başlayalım bence. Yoksa pek çok arkadaşımız takip edemeyecek sanırım.:asd22:
Hocam puanlarını göndermeyen 6 kişiye son bir ihtar çekip mümkün olduğunca erken açıklamaya başlayalım bence. Yoksa pek çok arkadaşımız takip edemeyecek sanırım.:asd22:
Puanlamamı değiştiriyorum ve Hamza Hoca' ya puan vermiyorum. İvana Sert aksanıyla da bizimle değılsın diyorum.
GT-I9300 Tapatalk
Burası iyi ya valla ne yazılıp bittiğinden bihaberim keyfim yavaş yavaş düzeliyor arada aklıma değişiklikler geliyor celalleniyorum sonra tekrar muhabbetlere dalıyorum, dışarısı kaynıyor Çağlar'a gün doğmuş yardırıyordu en son![]()
Azizim, yaptığımız hatalar hayatı tecrübe etmemize vesile oluyor. Acıları bal eyledim bu akşam.Zaten daha önce kendisine puan vermişsen fahiş bir hataya imza atmışsın muhterem![]()
Hayır Avatarımı görüyorum yine küfrediyorum, bu da üstüme yapıştı bir an önce sezon bitse![]()
Burası iyi ya valla ne yazılıp bittiğinden bihaberim keyfim yavaş yavaş düzeliyor arada aklıma değişiklikler geliyor celalleniyorum sonra tekrar muhabbetlere dalıyorum, dışarısı kaynıyor Çağlar'a gün doğmuş yardırıyordu en son![]()
Azizim, yaptığımız hatalar hayatı tecrübe etmemize vesile oluyor. Acıları bal eyledim bu akşam.
GT-I9300 Tapatalk