1. GSC ROCKVISION - Owned by : Erman Türker

Ben misyon yarışmacısı olarak girdim, şampiyonluk iddiam yok :oley:

Alpay puanlarini gondermeyerek neyi hedeflemektedir

Oylarımı göndermişam.Gecikme için özür dilerim.

Doktora ve iş başvuruları için referans almak üzere eski okuluma gitmek zorunda kaldım. :(
Neden dün değil, neden yarın değil, neden bugün? :crushed:

Edit : Doktor mevzusu genel sağlık raporu için mi yoksa hasta mısın?

Son düzenleme:
Zaten hala giriş problemim devam ediyor,yazamam doğru dürüst. El birliğiyle öldürdünüz garibi :(
Nedir bu sendeki acitasyon ayakları çözemedim kardeşim :D :D Şaka bir yana az da olsa bazı üyeler sorun yaşamaya devam ediyorlar gibi lakin sıkıntı kullanıcı tarafında mı yoksa forum tarafında mı o tam belli değil anladığım kadarı ile çünkü hem firefox, firefox developer edition, hem de chrome kullanan biri olarak son zamanlarda en ufak bir sıkıntı yaşamadım ama bir şekilde çözülür elbet :)

Nedir bu sendeki acitasyon ayakları çözemedim kardeşim :D :D Şaka bir yana az da olsa bazı üyeler sorun yaşamaya devam ediyorlar gibi lakin sıkıntı kullanıcı tarafında mı yoksa forum tarafında mı o tam belli değil anladığım kadarı ile çünkü hem firefox, firefox developer edition, hem de chrome kullanan biri olarak son zamanlarda en ufak bir sıkıntı yaşamadım ama bir şekilde çözülür elbet :)

Gece cepten bir deneyeyim bakayım ben de. Aynı sorunu yaşayanlar vardı. Ömür törpüsü uğraşmak, el devamlı sağ üst köşede mekik dokuyor :D

Sen de ne acımasız ne cani bir insanmışsın arkadaş :D Albay Saito :D

Ahahahahah :D 12'den vurdun :D

kk_1957-scrn-2.jpg

Geri
Üst Alt