- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
Ben misyon yarışmacısı olarak girdim, şampiyonluk iddiam yok
ley:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan senin hakkında daha neler dedi senin haberin yokOzan diyorsa doğrudur kardeşim.Ayrıca benzin pahalandı.
Ben misyon yarışmacısı olarak girdim, şampiyonluk iddiam yokley:
MuhahahhahaSenin yapına aykırı bu durumArtı sende hele bu yarışmada ne misyonu olacak Allah aşkına
![]()
Oylarımı göndermişam.Gecikme için özür dilerim.
Ozan senin hakkında daha neler dedi senin haberin yokO halde hepsini doğru kabul ediyorum ben
![]()
Eh manilere boğulmayı hakettin bugün![]()
Hesap ver.
Şaka yaptım güzel kardeşim şakadan da mı anlamazsın :melek:
Neden dün değil, neden yarın değil, neden bugün?Doktora ve iş başvuruları için referans almak üzere eski okuluma gitmek zorunda kaldım.![]()
Doktora ve iş başvuruları için referans almak üzere eski okuluma gitmek zorunda kaldım.![]()
Zaten hala giriş problemim devam ediyor,yazamam doğru dürüst. El birliğiyle öldürdünüz garibi![]()
Manileri hazırla. Giriş yaptığın an hepsini sal gitsinErman'ın halini görelim
![]()
Nedir bu sendeki acitasyon ayakları çözemedim kardeşimZaten hala giriş problemim devam ediyor,yazamam doğru dürüst. El birliğiyle öldürdünüz garibi![]()
Neden dün değil, neden yarın değil, neden bugün?![]()
Halimi göremezsiniz çünkü saldığı anda kaçarım burada olmamManileri hazırla. Giriş yaptığın an hepsini sal gitsinErman'ın halini görelim
![]()
Nedir bu sendeki acitasyon ayakları çözemedim kardeşim![]()
Şaka bir yana az da olsa bazı üyeler sorun yaşamaya devam ediyorlar gibi lakin sıkıntı kullanıcı tarafında mı yoksa forum tarafında mı o tam belli değil anladığım kadarı ile çünkü hem firefox, firefox developer edition, hem de chrome kullanan biri olarak son zamanlarda en ufak bir sıkıntı yaşamadım ama bir şekilde çözülür elbet
![]()
Sen de ne acımasız ne cani bir insanmışsın arkadaşAlbay Saito
![]()