- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Yok artıkSen de ne acımasız ne cani bir insanmışsın arkadaşAlbay Saito
![]()

Acımasızlık deyince aklıma geldi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artıkSen de ne acımasız ne cani bir insanmışsın arkadaşAlbay Saito
![]()
Orada baldır olduğundan yanındaki de Arda ağabey olurAhahahahah12'den vurdun
![]()
Yok artık
Acımasızlık deyince aklıma geldiDün Ozan'a gönderdiğim şarkı ve klibi sana gönderdi mi?
![]()
![]()
AhahahahBiliyordur Ayberk onu ama Arda ağabey için özel teslimat olduğunu belirtip göndereyim![]()
Arkada sinsi sinsi bu ikiliyi kesen kim peki? Aslan mı?Orada baldır olduğundan yanındaki de Arda ağabey olur![]()
Arkada sinsi sinsi bu ikiliyi kesen kim peki? Aslan mı?![]()
![]()
Bunu yeni mi farkettin?Kedi Lobisi her zaman sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor
![]()
Bunlar hala kazandıkları başarıları gerçekten kendileri mi kazandılar sanıyor reis.
Garipler hala farkında değiller heyecan olsun diye alttan aldığımızınirate:
Bu arada herkese başarılar diler saygılar sunar ben giderim yolu biliyomley:
Arkada sinsi sinsi bu ikiliyi kesen kim peki? Aslan mı?![]()
![]()
Yok artık
Acımasızlık deyince aklıma geldiDün Ozan'a gönderdiğim şarkı ve klibi sana gönderdi mi?
![]()
![]()
Hangi başarıları ağabey?![]()
Muhtemelen. Yalnız Arda ağabeye iyi bakın o resimde,nasıl şevkle açmış takvim yaprağını![]()
Sen bile hayattan soğuduysan Arda ağabey'e göndersek ne olur acaba merak içerisindeyimGönderdi biraz önce hayattan soğudum![]()
Üstten attığı bakış manidar.
Muhtemelen. Yalnız Arda ağabeye iyi bakın o resimde,nasıl şevkle açmış takvim yaprağını![]()
Sen bile hayattan soğuduysan Arda ağabey'e göndersek ne olur acaba merak içerisindeyimHatta sen şarkı ve klibi ile alakalı bir mani yazıp Arda ağabey'e pm atabilirsin bence
![]()
Bir yandan da eğitim planı yazıyorum, konular karışıyor, resim ne, konu ne?![]()