- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 1.813
Kusura bakmayın hem puanlamamı atamadım tabiki mazeretim var gencler bilip bilmeden yargılamayalım bu zamana kadar katılıpta ne zaman yamuk yaptık.
KOLUM KIRILDI gencler
Geçmiş olsun Mert.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmayın hem puanlamamı atamadım tabiki mazeretim var gencler bilip bilmeden yargılamayalım bu zamana kadar katılıpta ne zaman yamuk yaptık.
KOLUM KIRILDI gencler
Geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun Mert.
Çok geçmiş olsun renkdaşKusura bakmayın hem puanlamamı atamadım tabiki mazeretim var gencler bilip bilmeden yargılamayalım bu zamana kadar katılıpta ne zaman yamuk yaptık.
KOLUM KIRILDI gencler
O küfür edenler gelsin delikanlı gibi yüzüme etsinde göreyim bakayım o delikalıyı noş muhabbet yapmayın.
Çok geçmiş olsun renkdaş![]()
KOLUM KIRILDI gencler
gecmis olsun
oy verecen mi
Geçmiş olsun Mert, kimse küfür etmedi, o da nereden çıktı?
Yaw gecmis olsun dedimYa hayri derdine bak Allah askına
Geçmiş olsun.Kusura bakmayın hem puanlamamı atamadım tabiki mazeretim var gencler bilip bilmeden yargılamayalım bu zamana kadar katılıpta ne zaman yamuk yaptık.
KOLUM KIRILDI gencler
KOLUM KIRILDI gencler
Yaw gecmis olsun dedim