1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan : Onur ALBAKAR

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Sohbet Topiği

Yok, arkadaş dündendir çıldırdım artık. Onca yazı yazdım topu topu 3-5 sayfa okuyacaksınız. Yapmayın oylama falan, daha şarkılar bitmedi. Bu ne telaş yahu. Şarkıya puan vermiyorsunuz demektir.

Bekleyin biraz daha.

İptal o gönderilenler. İsterseniz saklayın, akşam tekrar gönderirsiniz.

bende gönderdim adaletli bi şekilde oy dağıtın lütfen:D

Ozaman napıyoruz bekliyoruz dogru yani ben daha yeni ekledim

Benim anlamadığım bu yarışmayı açan arkadaş Mert, "oyları gönderebilirsiniz" diyor. Diğer arkadaş bağırıyor-çığırıyor. Nasıl iş bu anlamıyorum.

O zaman konuşun aranızda karar verin. Ayrıca Sertaç, her şeye bu kadar müdahil olup bağırmana gerek yok.

Beyler,

Iron Maiden diyorum,

Fear of the Dark diyorum

:evilsmile:

Özür diliyorum..Puanlar iptal 17.00'dan sonra gönderilsin puanlar daha şarkılarını eklemeyenler var onlara haksızlık oluyor.Bu yanlış anlaşılma için tekrar tekrar özür diliyorum.

Ya o değilde, puanlama topiğinde 17:00 a kadar oyları yollamış olun diyor, Sertaç 17:00 dan sonra yollayın diyor. Hangisi doğru anlamadım :SS:

Edit: Anlaşıldı merkez tamam :D

Benim anlamadığım bu yarışmayı açan arkadaş Mert, "oyları gönderebilirsiniz" diyor. Diğer arkadaş bağırıyor-çığırıyor. Nasıl iş bu anlamıyorum.

O zaman konuşun aranızda karar verin. Ayrıca Sertaç, her şeye bu kadar müdahil olup bağırmana gerek yok.

Müdahil olurum. Sen şarkını eklememiş olsaydın ve 16,50'de ekleme şansın olsaydı sadece, o saate kadar bütün oylamalar bitseydi görürdüm seni. Nasıl bağırıp-çığırıyordun. Herşeyi siz biliyorsunuz ya buyrun yapın. Yarışmayı yapan arkadaş Mert de adam dün müsait değildi her haltı biz organize ettik, istediğin kadar beğenme.

Anlaşmazlık olmuş olabilir ama onca açıklama yaptım, dün yatmadan da son kez yazdım kalkmış siz de Mert'e böyle böyle dendi diye uyarı yapmıyorsunuz. Herşeyi biliyorsunuz ya. Dündendir yoruldum defalarca yazmaktan. Nereye açıklama yapayım bilmiyorum ki. Face'e bile yazdım anasını satıyım ya.

---------------

Doğukan Altunsoy, Efehan Yıldız, Abdullah Taşan, Burak İlhan Sözgen 1. Yarı Final topiğine; Kemal Özbaş da 2. Yarı Final topiğine şarkılkarını bir an önce göndersin lütfen.

Beyler hata bende dün yoktum pek bakamamıştım..

Oylar 17.00'dan sonra bana pm yoluyla gönderilecektir.Oy gönderenlerden özür diliyorum.

18.00-22.00 arası oylarınızı gönderiyorsunuz.Saat değiştirildi bilginize..

Iron Maiden-Fear of the Dark güzel şarkı :evilsmile: benden buna oy çıkar

Beyler oylar şarkılara verilsin şahıslara değil.:asd:Aranızda Sovyet ülkeleri birliği,Yugoslav ülkeleri birliği,Yunanistan-Güney Kıbrıs,Türkiye-Azerbaycan vb. koalisyonlar oluşturmayın.:D

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Oylama 18.00-24.00 arası

Bana oy vermeyenlere oy moy yok...

Özellikle Komşularımdan 12'şer puanları bekliyorum...:D

Bana daha önce oy verenlerin mesajlarını silmişim yani daha önce oy verenler 18.00-24.00 arası bir daha verecekler.Bu kişilerden özür diliyorum.

satılık oy bulunur :D

Geri
Üst Alt