1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan : Onur ALBAKAR

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Son 9 kişi | Başvuru süresi saat 7'de

İyide abicim, Dailymotion'da pek arşiv yok. Aradığımızı bulamayabiliriz. Youtube'da her türlü olur. Neyse, bakalım.

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Son 9 kişi | Başvuru süresi saat 7'de

koyacağım şarkı Dailymotion'da yok zaten başka bir sitede var.

İyide abicim, Dailymotion'da pek arşiv yok. Aradığımızı bulamayabiliriz. Youtube'da her türlü olur. Neyse, bakalım.

Yav dalga geçiyorsunuz herhalde. Youtube'dan koymak zorunda mıyız diyen bir adam utube'dan koymayı düşünmüyor olmalı. Böyle düşünen biri de bana kalkıp utube'u savunuyor yahu.

Size utube'dan koymayın demedik ki, koymamaya özen gösterin dedik. Bulamazsanız başka sitelerde koyun youtube'dan anasını satıyım.

Yav dalga geçiyorsunuz herhalde. Youtube'dan koymak zorunda mıyız diyen bir adam utube'dan koymayı düşünmüyor olmalı. Böyle düşünen biri de bana kalkıp utube'u savunuyor yahu.

Size utube'dan koymayın demedik ki, koymamaya özen gösterin dedik. Bulamazsanız başka sitelerde koyun youtube'dan anasını satıyım.

"
Youtuba'dan paylaşmama zorunluluğu var mı? "

Yorum yok..

Sakin ol:D

Ya Sertaç sen iyi misin?

Ben sana diyorum ki; Youtube'dan paylaşmama zorunluluğu var mı diyorum, sen gelmiş bana diyorsun,

"Yav dalga geçiyorsunuz herhalde. Youtube'dan koymak zorunda mıyız diyen bir adam utube'dan koymayı düşünmüyor olmalı. Böyle düşünen biri de bana kalkıp utube'u savunuyor yahu."

Allahını seversen bak işine ya. Oku bir ya. Oku .

Benim için bu tartışma bitmiştir, dahada olsa yazmam. Bu böyle biline ..

Youtube'dan koyacak olanlar Ktunnel linkiyle verir. Atla deve değil ya la.

Tamam ben yanlış okudum da senin de doğru okuduğun söylenemez bence.;)

Her neyse, 2-3 kişi daha yok mu yahu?

Facebook'dan koyabilirimiyiz ?

Arkadaş, istediğiniz yerden koyun yahu, saldım çayıra. Amma sorun oldu he.

İstediğiniz yerden koyun, ben her videoyu görebilirim, görmeyenler için de düzenlerim o işi.

ben de katılmak istiyorum.

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Son 8 kişi | Başvuru süresi saat 7'de

Ben hala şarkı düşünüyorum :)

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Son 8 kişi | Başvuru süresi saat 7'de

Katılıyorum.

Geri
Üst Alt