1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan : Onur ALBAKAR

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Sohbet Topiği

Sertac bey benim adimi 2 defa yazmissiniz yari final topiginde lutfen duzeltirmisiniz?

Yönetim istifa.Şarkılarımızı ne zaman vereceğiz diyorum bir bakıyorum şarkı vermeyenler diskalifiye olmuş.

Benim de şarkı ismi yanlış yazılmış.:oKnights of Cydonia olacaktı.:asd:

Sertac bey benim adimi 2 defa yazmissiniz yari final topiginde lutfen duzeltirmisiniz?

Hallettim. Mustafa Türkmen ise düzenlendi.

Yönetim istifa.Şarkılarımızı ne zaman vereceğiz diyorum bir bakıyorum şarkı vermeyenler diskalifiye olmuş.

Bi profiline falan bakıver istersen. Konu başlığını kırkbin kere yukarı taşıdım ben. Önceki sayfalara da bak.

Benim de şarkı ismi yanlış yazılmış.:oKnights of Cydonia olacaktı.:asd:

Düzeltirim, kolay değil o kadar bu iş. Karıştırdım herkesin ismini birbirine. İki kere eklemeler falan olmuş olabilir.

gece 12 olmadan şarkıcı ve şarkı ismini pm olarak sertaç murat kılıç' a gönderdim. tam olarak 23:54 te. internet kesikti yeni geldi. ama diskalifiye olmuşuz. hiç etik ve adil bir davranış değil sertaç' ın yaptığı.

1.Final bölümünde bi şarkı 3 kere mesaj olarak eklenmiş bi bakarsak iyi olur .

Onur İnce 1. olur.:bayrak::tiphat:

gece 12 olmadan şarkıcı ve şarkı ismini pm olarak sertaç murat kılıç' a gönderdim. tam olarak 23:54 te. internet kesikti yeni geldi. ama diskalifiye olmuşuz. hiç etik ve adil bir davranış değil sertaç' ın yaptığı.

Atlamışım, etikliği senden öğrenecek halim yok. 1. yarı final topiğine koydum. O sırada yoğundum, herşey birbirine karışmış, cevap bekleyip anlayış gösterme zorunuz var galiba. Hayret birşey arkadaş ya.. Gece tam 12 de göndermeseydin sen de herşey sıkışmasaydı. Bir yandan açın diye bastırıyor millet bir yandan son dakika gelen şarkıları takip ediyorum.

Onur İnce 1. olur.:bayrak::tiphat:

Eyvallah bu yarışmaya fazla bir şarkı zaten
tiphat.gif

atakan ın şarkısını beğendim, ulan body de 50 kere dinliyorum günde ama:asd:,yine de beğendim,benim şarkıdan sonra 1. gelir:D

Atlamışım, etikliği senden öğrenecek halim yok. 1. yarı final topiğine koydum. O sırada yoğundum, herşey birbirine karışmış, cevap bekleyip anlayış gösterme zorunuz var galiba. Hayret birşey arkadaş ya.. Gece tam 12 de göndermeseydin sen de herşey sıkışmasaydı. Bir yandan açın diye bastırıyor millet bir yandan son dakika gelen şarkıları takip ediyorum.

sertaç arkadaşım kusura kalma. bir anlık hiddetle yazdıydım çok istiyorum bu yarışmada olmayı :SS:

Benimkini dinleyin lan. :D

Şarkısını göndermeyenler vardı, dahil edilenler oldu. Son olarak Deniz'in şarkısını alacağız.

Puanlama hakkında açıklama daha sonra yapılacak.

Şarkıları aynı sırayla ekleme zorunluluğu yok, yanda isimler yazıyor nasılsa, kimin ne eklediği belli.

Bunun dışında sorusu olan?

Ağalar benim şarkıyı ayık değil, kafa baya iyiyken dinleyin.

My Immortal benimkinide dinleyin beyler :)

sertaç arkadaşım, benim soyadımı çelik diye yazmışsın abi. ozan çevik.

Geri
Üst Alt