1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan : Onur ALBAKAR

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Oylama 18.00-24.00 arası

Ulan şimdi baktım da ne çok Onur var lan bu forumda :D

Biraz gülelim havamız dağılsın :

Başbakan Erdoğan'ın "İslami Terör Olmaz" Açıklamasına El Kaide'den Sitem Dolu Yanıt: "Elimizden Geleni Yapıyoruz!"

Başbakan Erdoğan'ın A.B.D temasları sırasında sarf ettiği "İslami terör olmaz." sözlerinin başta El Kaide olmak üzere bir çok islami terör örgütü tarafından üzüntüyle karşılandığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak El Kaide basın merkezinden bu sabah yapılan açıklamada, zor şartlar altında, türlü imkansızlıklara rağmen özveriyle çalışan örgüt mensuplarının ellerinden geleni yaptıkları belirtilerek, bu tarz cesaret kırıcı açıklamaların cihad düşüncesine sekte vurmaktan başka bir işe yaramayacağının altı çizildi.

A.B.D temasları çerçevesinde Washington’da, George Mason Üniversitesi bünyesinde kurulan İslam Araştırmaları Merkezi’nin açılışına katılan Başbakan Erdoğan'ın, açılış konuşmasında sarf ettiği "İslami terör olmaz" sözlerine El Kaide'den yanıt gecikmedi. Örgütün yeri henüz saptanamayan basın merkezinden bu sabah yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın sözlerinin örgüt bünyesinde şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandığı belirtilirken, "biz yapamayız, biz beceremeyiz" zihniyeti yüzünden İslam dünyasının yüzyıllardır yaşadığı sıkıntılara dikkat çekildi.

"Çabalarımız görmezden geliniyor."

Açıklamasına "Bir defa 'İslamda terör olmaz' diye bir şey yok. Kendimize gerçekten inanırsak ve çok çalışırsak neden olmasın? Nedir bu kompleks?" sözleriyle başlayan El Kaide basın sözcüsü, "Şikayet etmek kolay, yapmak zordur. Nitekim örgüt olarak biz de zor yolu seçtik. Bugüne kadar mücadelemiz adına gerek intihar komandolarımız olsun, gerek suikast timlerimiz olsun elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, kısıtlı imkanlarımıza rağmen bir şeyleri havaya uçurmaya gayret ettik." diyerek kendilerini en çok üzen şeyin de bütün bu çabaların Başbakan tarafından görmezden gelinmesi, adeta yok sayılması olduğunu ifade etti.

"Elbette eksiklerimiz olabilir..."

İslami terörün, çeşitli alt yapı sorunlarına rağmen kısa zamanda kayda değer mesafeler aldığını ifade eden El Kaide sözcüsü, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Elbette eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir. Her şeyimiz tam da demiyoruz, ancak biz isterdik ki bardağın dolu tarafı da görülsün, yapılan güzel şeyler de takdir edilsin. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız ama daha en baştan 'yok, olmaz,' derseniz onun adı eleştiri değildir, başka bir şeydir."

Konuşmasının sonuna doğru oldukça duygusallaşan ve yer yer sesinin titrediği gözlenen El Kaide sözcüsü, "Biz istemez miydik her şeyimiz dört dörtlük olsun? Biz istemez miydik her yapılan saldırıyı üstlenelim? Ama işte imkanlarımız bu ka...Helikopter sesi miydi lan o?!" diyerek, açıklamalarını ani bir şekilde noktaladı.

Açıkca söyleyeyim...=))

Valla üst düzey puanlarımın hepsini ayarladım...

Düşük numaralar için tekliflerinizi bekliyorum...:D

Efehan Yıldız

Doğukan Altunsoy

Burak İlhan Sözgen

3 kişi kaldı şarkı göndermeyen..Gönderdikten sonra bunlar 18.00'da oylama başlayacak.Herkes pm yoluyla 2 grubun da oylarını bana atacak.Sonra hepsi tamamlanır tamamlanmaz puanlama topiğinden sonuçlar teker teker açıklanacak.Finalistler belli olacaktır.Oyların hepsi ne kadar erken elime ulaşırsa sonuçları o kadar erken okurum.

Yalnız bu eurovizyonda gerçeği gibi şikeli oluyor. :D

Ulan daha puanlar bile toplanmadı ne şikesi lan üstüme gelmeyin :D

Ne şikesi, şike nerde, şike ne arar la GSCimbom da :evilsmile:

Mert'e ulaşamazsanız oyları bana atın :evilsmile:

watch

Oylar bana:yenieek:

Arkadaşlar bir son dakika değişikliği haberi var :

Oylarınızı önce bana yollayacaksınız, ben onları düzenleyip Mert Erak a göndericem :evilsmile:

Benim şarkıyı dinleyen var mı ? :D

ilk önce 1.gruptakilermi oylanacak?

Efehan da eklemiş.2 kişi kaldı Doğukan Altunsoy ve Burak İlhan

Sağolasın Sercan.:D

Bekliyorum Oylarınızı...

Komşulara oy vermeyin...:D

Bana verin...=))