Enes Sever
Tecrübeli Üye
- 16 Aralık 2009
- 5.905
- 1
- 1.173
Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Oylama başlamıştır
Almanya kazanır.
Almanya kazanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni iki kere yazıyorsunuz dikkatinizi çekerim.
hem 18 puanım hem 11 puanım var. Toplamda sanırım 29 olmam lazım.
Ooo 24 olduk 3.yüzsözümü geri alıyorum en büyük Sago KafKeF
![]()
ya arkadas titanic sarkisi ile 18 puan kazandin, daha ne istiyorsun, helal olsun valla, banko sifir cekersin diyordum ))))))))
Tekrarlıyorum.
x puan attık sana olsun o kadar .![]()
Kaan Çağlar
Doğancan Mercan
Abdullah Taşan
Onur İnce
Emre Baldan
Burcu Aktaş
Onur Albakar
Yunus Can
Serdar Ercelikcan
Mustafa Türkmen
Sevde Boğazyanlı
Sercan Üstün
Deniz Özer
Oylarınızı doğru biçimde gönderiniz..
Aslında yanlış şarkıyı koydum yanlışlıkla.Dailymotion - Céline Dion - My Heart Will Go On - une vidéo Musique
Bunu koycaktım.Saçmalamak işime geldi ilk defa.
Abdullah taşan nasıl bir üye ya.ben yeni üye oldum bu siteye 2 gundur A.Taşan Hem geç hem yanlış göndermiş.abdullah taşanı yönetim uyarsın bida haylazlık yaparsa ihraç bence.2 gunluk üyeyim ben böyle üye görmedim hiçbi forumda
Bu sarkidan bahsediyorum ben zaten, titanic icin yapilmis bir sarki degilmi bu. en azindan ben ilk titanic filmi izlerken duydum bu sarkiyi. Dünyada milletin en cok gicik oldugu sarki bu, cok dinlemekten, haberin var mi bilmiyorum ))
Abdullah taşan nasıl bir üye ya.ben yeni üye oldum bu siteye 2 gundur A.Taşan Hem geç hem yanlış göndermiş.abdullah taşanı yönetim uyarsın bida haylazlık yaparsa ihraç bence.2 gunluk üyeyim ben böyle üye görmedim hiçbi forumda