1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan : Onur ALBAKAR

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 3 gün kırmızı koltuk ödüllü | Oylama b

Evet ya ole sey olurmu yarı finalde elenenlerde vermeli

Cevap: 1.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 3 gün kırmızı koltuk ödüllü | Oylama b

Yahu tamam dedik anladık.Bir kere söyleyince anlıyorum çok şükür.

Elenenler de verecekse etkilenmeden verirler böylece adalet sağlanır.

Hadi çocuklar , hadi Rüştü.

Büyük ihtimal ben şampiyon olacağımda sevinmiyorum şuan, timsah yürüyüşü yapan fenerliler gibi olmayalım sonra.

Birazdan 2.yarışma için öneri topic açılacaktır.Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım.

Online olupta oylarını bana göndermeyenler diskalifiye edilecektir..Bilginize..

10 dakika süre veriyorum online olanlara.

Online olupta oylarını bana göndermeyenler diskalifiye edilecektir..Bilginize..

10 dakika süre veriyorum online olanlara.

ben çıkıyorum şimdi gönderemiycem sınavım var ders çalışıyom

ama atakan online onu biliyorum

Atakan Kenar

D.Sedat Görür

Mehmet Yavuz

Onur Yılmaz

Uğur Bulut

Fatih Berber

Onur İnce

Serdar Ercelikcan

Bunların içinde kimin online olup kimin olmadığını biliyorum..Online olup oyunu vermeyene gerekli yaptırımları uygulayacağız.Lütfen oylarınızı atınız.

Atakan Kenar

D.Sedat Görür

Mehmet Yavuz

Onur Yılmaz

Uğur Bulut

Fatih Berber

Onur İnce

Serdar Ercelikcan

Bunların içinde kimin online olup kimin olmadığını biliyorum..Online olup oyunu vermeyene gerekli yaptırımları uygulayacağız.Lütfen oylarınızı atınız.

Neden ki ?

Henüz net olarak kararımızı vermemiş olabiliriz.

Şahsen ben şuan halen çalışıyorum, ofisimdeyim. Ve finale geçildiğinde , tekrar dinlemediğim şarkılar var.

Neden ki ?

Şahsen ben şuan halen çalışıyorum, ofisimdeyim. Ve finale geçildiğinde , tekrar dinlemediğim şarkılar var.

Ne düşünüyon bu kadar müziği kaç gundur dinlemediysen bu bizim degil senin sucun bi yarısmaya girdin uy kurala

Neden ki ?

Bu mesajı yazacak vakit buluyorsan oy atacak bir vakitte bulursun.Her neyse çakallığa izin yok üstüne alınma lafım kesinlikle sana değildir.Hatta en adaletli oy atanlardan biri sensin.

Ne düşünüyon bu kadar müziği kaç gundur dinlemediysen bu bizim degil senin sucun bi yarısmaya girdin uy kurala

Kurala uyuyorum zaten.

Kural ne diyor, belli bir zamana kadar süren var.

Geri
Üst Alt