İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Puanlarımızı attık.
Katılanın grup vitamin yorumunu tercih etmemesi üzdü.
Katılanın grup vitamin yorumunu tercih etmemesi üzdü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer champim rtasPff 2. olcan yine neden acele ediyon
Gerçekten de dövmen var mı
ÜStad hayırdır ya durup durup aynı soruGerçekten de dövmen var mı![]()
Yazıklar olsun yakıştıramıyorum sana ondan ne zaman muhabbet duysam ama çocukta dövme var oluyorÜStad hayırdır ya durup durup aynı soru
Ben hatunlarla takılmak ıcın ımam nıkahı yapıp sonra bosamana kızıyom mu üstadYazıklar olsun yakıştıramıyorum sana ondan ne zaman muhabbet duysam ama çocukta dövme var oluyor
İftira atmayalım ne takılması hayatımda sadece 3 kez ilişkim oldu kimseyi de boşamadım elli defa anlattık neyse...Ben hatunlarla takılmak ıcın ımam nıkahı yapıp sonra bosamana kızıyom mu üstad
Dövmeler sildirilebiliyor mu? Ya da bozkurt filana çevirsen?Ben hatunlarla takılmak ıcın ımam nıkahı yapıp sonra bosamana kızıyom mu üstad
Yav üstad karı dövmesı var bende nasıl bozkurta cevirelımDövmeler sildirilebiliyor mu? Ya da bozkurt filana çevirsen?
ASENA YAPYav üstad karı dövmesı var bende nasıl bozkurta cevirelım
ÜStad sıgara cay yapıyorum az sonra gelırımASENA YAP
Öyle bir şey yapmadım üstat lakin -de ayrı olacaktı...takılıp boşanıyorsa, imam değilde muta nikahı olmuş gibi sanki![]()
Yaf atıyom be işim var@Berke Deniz 5 dk içinde atmazsan diskalifiye edicem.
Bu konuda ne kadar ciddi olduğumu en iyi sen biliyon her seferinde son dakikaya bırakıyosun.Yaf atıyom be işim var
bilerek mı yapıyor acabaBu konuda ne kadar ciddi olduğumu en iyi sen biliyon her seferinde son dakikaya bırakıyosun.
Atıyom atıyom. Bu kadar şiiri 1 günde nasıl dinleyeyim beBu konuda ne kadar ciddi olduğumu en iyi sen biliyon her seferinde son dakikaya bırakıyosun.
Atıyom atıyom. Bu kadar şiiri 1 günde nasıl dinleyeyim be