- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Şaşırmadım sevindim. Kütahyada okuyom özledim daha perşembe gidicem. Varsa daha böyle foto atarmisinNiye sasirdin dompf?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşırmadım sevindim. Kütahyada okuyom özledim daha perşembe gidicem. Varsa daha böyle foto atarmisinNiye sasirdin dompf?
Napsın, harıl harıl düşünüyor... Göztepe Mağlubiyet sonrası, hangi yüzle bu topic'e çıkarım diye.Kim bilir Serkan kardes nerelerdedir suan
Buyuk maclar haric bornova. Buyuk maclar, maalesef Ataturk stadi.bu şikeciler çıkmasın da . . bastır goztepe goztepe cıkarsa maclarını nerde oynucak orası da ayrı sorun
Buyuk maclar haric bornova. Buyuk maclar, maalesef Ataturk stadi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskişehir çıktı bu mesajdan sonra.Semtimin takımı Göztepe. Hep bugünü beklemiştim. HAYDI BISMILLAH
Göztepe çoğu maçı bornova stadinda oynar büyüklerle olanlari atatürk te
Stat için düşünülen yer tam semtin ortası. Guzelyalı yani. Mükemmel olacağı kesin. Yapılsa keşke artıkAynen,stat ihaleside yapılcak yakında bildiğim kadarıyla 1.5 yılda tamamlanıcak.Süperlig olursa bu süreç hızlanır.
5 yılda bitmezAynen,stat ihaleside yapılcak yakında bildiğim kadarıyla 1.5 yılda tamamlanıcak.Süperlig olursa bu süreç hızlanır.
O iş başkanla falan olacak iş değil. Stat yapılan şehir İzmir bide 5 sene az bile olduBiter biter başkan çözer o işi![]()