1. Lig 18/19 Play-off Finali | Hatayspor (3) 1-1 (5) Gazişehir | MS | 30 Mayıs | beIN Max 1

mactan baska seye mi gectiniz
musabaka devam etmektedir

caner hüseyin bi 8-9 yas daha genc olsaydi epey iyidi

Hamzaaaa ne yaptın Allahın aslanı, o topa öyle mi vurulur

yillarin alt lig yorumcusu tunc kayaci
hayri ülgene göre bin kat daha iyidir
Salak salak konusup durdu . Futbol ile uzaktan yakindan alakasi yok yorumlarinin . Sabaha kadar alt lig de izlese oyuncularin ismini de ezberlese futbolun fsini bilmiyor adam sacmalayip duruyor . Ki ulkedeki yorumcularin neredeyse alayi oyle zaten macin icine sicmak icin varlar .

Caner Hüseyin'i, Salih Dursun'a benzetiyorum.

yorumcu zeck gibi
uykusu geldi heralde

Salak salak konusup durdu . Futbol ile uzaktan yakindan alakasi yok yorumlarinin . Sabaha kadar alt lig de izlese oyuncularin ismini de ezberlese futbolun fsini bilmiyor adam sacmalayip duruyor . Ki ulkedeki yorumcularin neredeyse alayi oyle zaten macin icine sicmak icin varlar .
bülent timurlenk veya ali ece gibi klas yorumculari cikarmak zor olsa gerek. en kötü ugur karakullukcu olsa o da iyi. süper ligde de reha kapsal, erman özgür, mustafa dogan veya rüstü recberi yorumcu diye getiriyorlar.

Mirkan'ı, Gökhan Ünal'a benzetiyorum.

bülent timurlenk veya ali ece gibi klas yorumculari cikarmak zor olsa gerek. en kötü ugur karakullukcu olsa o da iyi. süper ligde de reha kapsal, erman özgür, mustafa dogan veya rüstü recberi yorumcu diye getiriyorlar.
Bulent eskiden cok daha iyiydi sonradan baya bozdu bence . Bilemiyorum ya Cenk'in Liverpool'a Couthinho yerine gitmesi gerektigini soyleyen adamlar . Neden Everton'a gitti kucuk takim en azindan Kane yerine Tottenham'a gitseydi diyen adamlar bence salaktir .

Geri
Üst Alt