Twitter'dan penaltı kaçıran Mehmet Uslu'nun annesine küfür eden şeref yoksunları var.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aptal kaleci ilk p6 atma hakkını rakibe verdi. Beyni durdu heraldeNe oldu ki. Yazı tura ile belli olmuyor mu
Adanalılar ederTwitter'dan penaltı kaçıran Mehmet Uslu'nun annesine küfür eden şeref yoksunları var.
ben bizim sanıyordum küçük rizeTabi knk
O nasıl oluyor yav salak mı kaleci.ayrica hakem nasil izin veriyorAptal kaleci ilk p6 atma hakkını rakibe verdi. Beyni durdu heralde
işte bu yüzden reis kapatacak twitterı flnTwitter'dan penaltı kaçıran Mehmet Uslu'nun annesine küfür eden şeref yoksunları var.
O bakımdan sizin knk belediye iyi para akıtıyor da çıkmalarını da istemiyorlar süper ligte çok göze batarben bizim sanıyordum küçük rize
yav reis bunu mu sorgulayalım şimdi saat kaç olmuş sabah namaza kalkcaz ne pa dibbası90 +5 de Pa dibba ceza sahası içinde topa kafa ile vurdu rakip stoper onun kafasına kafa ile vurdu.Bu pozisyonun Trabzon maçında Sörloth ile Donkun penaltı verilen pozisyonundan farkı var mı?
Bu adam nasıl 1.ligte top oynuyor anlamış değilim
Büyük tff başkanımıza desek mantıklı bulabilir bu öneriyiBu maçlarda normal süre berabere biterse ligi üst sırada bitiren takımın çıkması daha adil olur bence. 3. bitir takım yerine 5 puan daha az alan 5. nin çıkması hiç asil değil.
Bu maçlarda normal süre berabere biterse ligi üst sırada bitiren takımın çıkması daha adil olur bence. 3. bitir takım yerine 5 puan daha az alan 5. nin çıkması hiç asil değil.