- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Bodrumun yayın açısı bok gibi
Sakarya gelsin
Sakarya gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakarya'nın da malı çok napalimBodrumun yayın açısı bok gibi
Sakarya gelsin
BODRUM ÇIKSIN NE OLUR CİMBOMU MU SENEDE 1 KEZ GÖREYİM

OPET ortağı Antalyaspor eski başkanı fb kongre üyesi Ali Şafak Öztürk şuan Bodrum'un sahibi.
Bodrum stadyumunda oynatılmaz o maçlar yalnız
23 Nisan, 19 Mayıs müsamerelerini yaptığımız o çimlerde gs yi izlemek nasip olursa çok anlamlı olur benim içinde valla
Bodrum çıktığı gibi düşme ihtimali çok yüksek ama insan görmek istiyor bi kez ana ligde şehrin kulübünü
Bodrumun yayın açısı bok gibi
Sakarya gelsin
kulübe gibi bir şey yapmışlar küçücük bi alan. Var, çizgi teknolojisi falan çalışmaz o sahada
stad değişir muhtemelen. danyalımTeneke tribünün üstünde o kameraman açısıkulübe gibi bir şey yapmışlar küçücük bi alan. Var, çizgi teknolojisi falan çalışmaz o sahada
stad değişir muhtemelen.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bodrumu kim fonluyor bilen varmi ? Aynen gümrük gibi dandik takım da dik oyuncular ve hoca ama Playoffa kaliyorlar kesin bir pislik var bunların arkaimsinda
danyalım
konya'ya gel
dayayalım
ne ameliyatı aşkımAmeliyat oldum ğmsalım totemi bozduk fb sapladı yoksa öyle bir totem yapıyoruz ki arkadaşa sezon başından beri şaşmadı hiç
Pazar kaldığımız yerden devam
Geçmiş olsun Danyalim kendine iyi bak bol bol portakal yeAmeliyat oldum ğmsalım totemi bozduk fb sapladı yoksa öyle bir totem yapıyoruz ki arkadaşa sezon başından beri şaşmadı hiç
Pazar kaldığımız yerden devam
Damyalar abi bu midtownın yanındaki araziye hastane dikmek yerine stad yapsalardı çok iyi olurdu