1. Lig 23/24 Play-off Final | Sakaryaspor 1-3 Bodrum FK | MS | 30 Mayıs | TRT Spor

2000 li yillarda feneri adapazarinda paketlemistik mac sonu da fenerlileri dövmüştük biber gaziyla o dönem tanıştım. sakarya taraftari büyüklere yanlamaz normalde. bu sene Sakarya gelsin artik

Süper Lig'de az sayıda taraftara sahip takımlara karşıyım. Sakaryaspor çıksın, adam gibi deplasman atmosferi olsun.

Bu bodrumu kim fonluyor bilen varmi ? Aynen gümrük gibi dandik takım da dik oyuncular ve hoca ama Playoffa kaliyorlar kesin bir pislik var bunların arkaimsinda

BODRUM ÇIKSIN NE OLUR CİMBOMU MU SENEDE 1 KEZ GÖREYİM

Bodrum stadyumunda oynatılmaz o maçlar yalnız
23 Nisan, 19 Mayıs müsamerelerini yaptığımız o çimlerde gs yi izlemek nasip olursa çok anlamlı olur benim içinde valla

Bodrum çıktığı gibi düşme ihtimali çok yüksek ama insan görmek istiyor bi kez ana ligde şehrin kulübünü

Bodrum stadyumunda oynatılmaz o maçlar yalnız
23 Nisan, 19 Mayıs müsamerelerini yaptığımız o çimlerde gs yi izlemek nasip olursa çok anlamlı olur benim içinde valla

Bodrum çıktığı gibi düşme ihtimali çok yüksek ama insan görmek istiyor bi kez ana ligde şehrin kulübünü

Damyalar abi bu midtownın yanındaki araziye hastane dikmek yerine stad yapsalardı çok iyi olurdu

Bu bodrumu kim fonluyor bilen varmi ? Aynen gümrük gibi dandik takım da dik oyuncular ve hoca ama Playoffa kaliyorlar kesin bir pislik var bunların arkaimsinda

Kulüp şehrin yerel yöneticilerinden ayıklanıp Fikret Öztürk e satıldı. Antalyaspor un alt takımı gibi takılıyordu ilk zamanlar Şuan ne durum bilmiyorum. Tamamen fantezi yapıyorlar bence kulüp üzerinde.

Bu arada bodrum vasatı gören bir top oynamıyor. Rakipleri o kadar beceriksiz ki aralarından sıyrılıyor. Yoksa sezon içinde bitti gitti dediğimiz 2 3 kritik maç var Playoff a bile girilmez burdan diyorduk onları alsalar Göztepe yerine çıkıyormusuz direkt.

Genede 2 sene üst üste final oynamak amatör liglersen gelen bir kulüp için muazzam iş. Emeği olanları kutlamak lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Damyalar abi bu midtownın yanındaki araziye hastane dikmek yerine stad yapsalardı çok iyi olurdu

Oraya stad mı olur olm belki Kızılağaç tarafına
Devlet desteksiz imkansız ama devlet de buraya yatırım yapar mı? Yapsa be kadar mantıklı olur bilemiyorum. Bölge olarak üst liglerde takım yok bodrum haricinde. Oda çıkarsa eğer ne kadar kalıcı olacağı muamma.

Bet bir şey var mevcut stadta maç oynatmazlar. Güvenlik zaafiyeti var o stadta. Dışarıdan içeriye bir şeyler sokmak çok basit. Bi ruh hastası Çıkar futbolculara zarar verirse belamızı severler.

Geri
Üst Alt