Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Maç kadrosunda olduğu ilk maçtı , ben diğer maçta 11 başlayabileceğini düşünüyorum.Emin Bayram Bolu'da bile formayı alamadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç kadrosunda olduğu ilk maçtı , ben diğer maçta 11 başlayabileceğini düşünüyorum.Emin Bayram Bolu'da bile formayı alamadı
Maç kadrosunda olduğu ilk maçtı , ben diğer maçta 11 başlayabileceğini düşünüyorum.
giresun bugün evinde bol eksikli ve hafta içi kaos yaşayan bursa'yı yenerse en yakın rakibine 4puan, 4.sıradaki ads'ye ise 7 puan fark atacak.
bu ligde böyle farklar kolay kazanmaz. Çok büyük avantaj süper lig için
Bursa da eksik var ama Giresun'da da eksik var Nalepa ve Diarra cezası devam ediyor ayrıca 3 covidli var
giresun bugün evinde bol eksikli ve hafta içi kaos yaşayan bursa'yı yenerse en yakın rakibine 4puan, 4.sıradaki ads'ye ise 7 puan fark atacak.
bu ligde böyle farklar kolay kazanmaz. Çok büyük avantaj süper lig için
altınordulu enis destan, son haftalarda sürekli gol atıyor. Sene sonu Avrupa veya Türkiye'de bir takıma gidebilir
berbat oynadıkları maçı duran top golüyle aldılar. Cezalılar da dönüyor. Artık kolay kolay durduramazlar. Samsun'da eğer haftaya istanbul'u yenerse 2 karadeniz takımı birden çıkarGiresun'um üç eksikle Sadi, Nalepa ve Diarra'nın olmadığı haftada Bolu deplasmanındanda 3 puan ile döndü yolun yarısına varıldı
Ekli dosyayı görüntüle 114304
10 maçta 1 gol yiyen herif onu da penaltıdan yemiş tebrikler
survivor yarışmacısı gibi tipi var
berbat oynadıkları maçı duran top golüyle aldılar. Cezalılar da dönüyor. Artık kolay kolay durduramazlar. Samsun'da eğer haftaya istanbul'u yenerse 2 karadeniz takımı birden çıkar
rehavete kapilmazlarsa haftaya ankara'yi yenerler. 10 puan fark olursa o gazla muhtemelen gelirlerGiresun'um üç eksikle Sadi, Nalepa ve Diarra'nın olmadığı haftada Bolu deplasmanındanda 3 puan ile döndü yolun yarısına varıldı