Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.415
- 5.356
- 1.873
Giresun 2.devrenin ilk haftaları düşüşe geçmeye başlarsa şaşırmam. 1.lig için devrede 35 puan çok iyi ama bu sene çıkmaya aday çok ilk 2 bileti son maça kadar devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun 2.devrenin ilk haftaları düşüşe geçmeye başlarsa şaşırmam. 1.lig için devrede 35 puan çok iyi ama bu sene çıkmaya aday çok ilk 2 bileti son maça kadar devam eder
giresun gümbür gümbür geliyor. Transfer yasağı olmasına rağmen hakan keleş şov yapıyor. Son 7 maçını gol yemeden kazandı. 8.maçta menemen karşısında 3-0 öndeler. İnanılmaz bir performans
4oldugiresun gümbür gümbür geliyor. Transfer yasağı olmasına rağmen hakan keleş şov yapıyor. Son 7 maçını gol yemeden kazandı. 8.maçta menemen karşısında 3-0 öndeler. İnanılmaz bir performans
Üstelik takımın en iyisi Diarra ve Nalepa 3 maç cezalı
Olabilir ama sert bir düşüş olmaz 6 maçtır gol yemiyoruz üstelik Hatayı çıkaran kadroda yer alan Sadi sakat kaleci keza öyle düşüş yaşarsa Samsun ve Altay yaşar
Altay tüm morukları doldurdu kadroya. Hala Mossoro gibi adamları alıyorlar. 33-34 bile değil, adam 37 yaşında. Bu saçma kadro politikası olan takımlar gelmesin. Geldikleri gibi düşüyorlar.Devrede yazmıştım Samsun ve Demirspor düşüş yaşar diye skorlardan bağımsız söylüyorum bu ligde Yasin Öztekin, Chedjou, Erkan Zengin gibi adamlar iş yapmaz bu ligin oyuncuları farklı
Nasil Erkan iş yapmaz yav geçen sene 12 gol 16 asistle oynadı adam. Yönetmesi zor bir oyuncu orası ayrı. Yasin de iş yaparDevrede yazmıştım Samsun ve Demirspor düşüş yaşar diye skorlardan bağımsız söylüyorum bu ligde Yasin Öztekin, Chedjou, Erkan Zengin gibi adamlar iş yapmaz bu ligin oyuncuları farklı
Nasil Erkan iş yapmaz yav geçen sene 12 gol 16 asistle oynadı adam. Yönetmesi zor bir oyuncu orası ayrı. Yasin de iş yapar
Çok saçma bir bakış açısı. Altay maçında Traore kırmızı yedi süper lig kaçtı play off finalinde 1 penaltı ile süper yine kaçtı Erkan yapacağını yaptıYapsa idi Adana Demir lige çıkardı Karagümrük'ten devre arası ayrıldı Karagümrük lige çıktı