1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Giresun 2.devrenin ilk haftaları düşüşe geçmeye başlarsa şaşırmam. 1.lig için devrede 35 puan çok iyi ama bu sene çıkmaya aday çok ilk 2 bileti son maça kadar devam eder

Giresun 2.devrenin ilk haftaları düşüşe geçmeye başlarsa şaşırmam. 1.lig için devrede 35 puan çok iyi ama bu sene çıkmaya aday çok ilk 2 bileti son maça kadar devam eder

Olabilir ama sert bir düşüş olmaz 6 maçtır gol yemiyoruz üstelik Hatayı çıkaran kadroda yer alan Sadi sakat kaleci keza öyle düşüş yaşarsa Samsun ve Altay yaşar

1.lig bugün başladı. 19da pek güzel maç yok. ADS-Bursa izlemek için ideal. Yunus Akgün oynuyor, bursa'nın wonderkidleri oynuyor vs

Goooll beee iy 0.5 üstü aldık çok daha fazla olacak maçta dk 45te zor aldık

Eduart Rroca diye bi herif var vallahi bizim takımda öyle sağlam os yok. Yere çok sağlam basıyor golü hazırladı resmen

samsunspor, korona,sakatlar, 2.başkanın vefatı derken bir sürü sıkıntı ile uğraştı ve bir türlü bekleneni yapamadı. Ancak şimdi 36 puan ile 3.sırada. 4.olan Altay'a 4+ikili averaj ile 5 puan fark atmış durumda

1-2 giresun ve istanbul ama onların kadro dar, kalitesi de o kadar fazla değil. Bence şampiyon olurlar büyük sorun olmazsa

giresun gümbür gümbür geliyor. Transfer yasağı olmasına rağmen hakan keleş şov yapıyor. Son 7 maçını gol yemeden kazandı. 8.maçta menemen karşısında 3-0 öndeler. İnanılmaz bir performans

giresun gümbür gümbür geliyor. Transfer yasağı olmasına rağmen hakan keleş şov yapıyor. Son 7 maçını gol yemeden kazandı. 8.maçta menemen karşısında 3-0 öndeler. İnanılmaz bir performans

Üstelik takımın en iyisi Diarra ve Nalepa 3 maç cezalı

Olabilir ama sert bir düşüş olmaz 6 maçtır gol yemiyoruz üstelik Hatayı çıkaran kadroda yer alan Sadi sakat kaleci keza öyle düşüş yaşarsa Samsun ve Altay yaşar

Devrede yazmıştım Samsun ve Demirspor düşüş yaşar diye skorlardan bağımsız söylüyorum bu ligde Yasin Öztekin, Chedjou, Erkan Zengin gibi adamlar iş yapmaz bu ligin oyuncuları farklı

Devrede yazmıştım Samsun ve Demirspor düşüş yaşar diye skorlardan bağımsız söylüyorum bu ligde Yasin Öztekin, Chedjou, Erkan Zengin gibi adamlar iş yapmaz bu ligin oyuncuları farklı
Altay tüm morukları doldurdu kadroya. Hala Mossoro gibi adamları alıyorlar. 33-34 bile değil, adam 37 yaşında. Bu saçma kadro politikası olan takımlar gelmesin. Geldikleri gibi düşüyorlar.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasil Erkan iş yapmaz yav geçen sene 12 gol 16 asistle oynadı adam. Yönetmesi zor bir oyuncu orası ayrı. Yasin de iş yapar

kadroları daha zayıf olsa da oynadıkları oyun ile giresun ve istanbul ilk 2'yi diğerlerinden çok daha fazla hak ediyor

taşkın çalış 2 tane muazzam frikik golü attı. Pirlo,Juninho görse kıskanır

Geri
Üst Alt