1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Osman hoca 2-2 olunca sinirlenmişti.Osman hoca 3-2 olunca gülerek ''Çok şükür.'' dedi..

X : Gelirinizi nereden sağlıyorsunuz ?

Murat Durmaz : Spor Toto 1.lig Maçları
Biz herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz.Hollanda 2. Lig'i - Almanya 2. Lig'i - İtalya 2. Lig'i - Norveç 2. Lig'i - Norveç Kupası - Güney Amerika Ligler'i ve diğer bilinen ve bilinmeyen Ligler ve Kupalar.Her masada her yerde her zerresindeyiz.Her zerrede biz olacaz.Gözünüzü kırptığınız her yerde biz varız..

Biz herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz.Hollanda 2. Lig'i - Almanya 2. Lig'i - İtalya 2. Lig'i - Norveç 2. Lig'i - Norveç Kupası - Güney Amerika Ligler'i ve diğer bilinen ve bilinmeyen Ligler ve Kupalar.Her masada her yerde her zerresindeyiz.Her zerrede biz olacaz.Gözünüzü kırptığınız her yerde biz varız..

PL yi 7 yedikten sonra şöyle diyerek bıraktığını duydum ;

Altınordu - Göztepe maçınının kazananı 1-0lık skorla Göztepe oldu.Göztepe böylelikle Play Off sırasından da pek uzaklaşmamış oldu..

1 Ege Derbisi daha.Manisa Fk - Bodrumspor maçı da var..

90' manisa 0-1 bodrum
ms manisa 2-1 bodrum

pu abv

Dk 86'da Kg Var oynamıştım.Golün geleceği o kadar belliydi ki ama 2 tane golün geleceğini ben de zannetmeyenlerdendim :D Çok şaşırdım bu skora yav :D

Bandırmaspor - Tuzlaspor - Keçiörengücü takımlar Lig'de çok hızlı 1 şekilde kontra atak futbolu oynayan takımlar..

Geri
Üst Alt