1. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Galatasaray aşığı Murat başkanın emeklerinin boşa gitmemesini temenni ederiz.

Kaptanımı tebrik ederim..
FxFFDYrWYAABuPG

FxExX9sX0AAp9vZ

Sakaryaspor'un bu sezon Süper Lig'e çıkmaması iyi oldu.Bu Lig'de Kocaelisporla olan derbi maçları çok güzel geçer bence..

göztepede alı akman tam hayal kırıklıgı,gol aasıst hıç bir sey yok,oyuna bıle gıremıyor.Sene basında söyledık burada ali akmanı öven ılle ısteyenler vardı..koca sene sans bulmasına ragmen hıç bır sey yapamadı.

İlle bir İstanbul takımı daha getireceksiniz ya ne diyeyim size. Sakarya sana da yazıklar olsun kendi evinde kendi taraftarının önünde bu berbat futbol nedir? TFF Ardaya kıyak yaptı Alpaslan da hayatında 100 kere vursa 1 kere atacağı golü attı. Bizim Sakarya veya Göztepe isteği çöp oldu.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelmesin arkadaş böyle taraftarı olan takımlar..
Bk gibi oynadın yenildin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga yobaz mobaz ayıp oluyor. Itikadina ideolojisine bakarak mi takım çıkıyor lige... kotu oynadı haketmedi de eyvallah. Sakarya muhafazakar bir il Sakaryaliyim icinden ciktim biliyorum ona da eyvallah. Da muhafazakar olduğu için super lige neden çıkmasın? bursayı konyayı sıvası trabzonu rizeyi de mi atalım? Hadi onu geçtim galatasaray taraftarının hepsi tevfik fikret ideolojisini mi benimsemiş? Hakeza fb'nin, bjk'nin sekuler mi tüm taraftarları? bir eğlencemiz spor var oraya da siyaset bulaştırmayın. Hükümet yapıyor zaten bari biz yapmayalım.

Taraftarımız ateşlidir, zaman zaman taskinlik yapar. Varsa kabahati versinler cezasini. Bos kasimpasa tribunu izlemektense samsunu ankaragucunu bursayi sakaryayi kocaeliyi her daim ligde gormeyi yegler bence futbolu seven insan.

Maksadım tartışma çıkarmak değil. Üzüldüm birkaç renktasin yazdığına ondan diyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alpaslan Öztürk: Golden sonra tribündeki başkanı işaret ettim. Bana birkaç kez sitem etmişti, 'Kaç golün var da oradan vuruyorsun' diye. (Gülerek)

Geri
Üst Alt