- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Galatasaray aşığı Murat başkanın emeklerinin boşa gitmemesini temenni ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu halili de zorla bize iteliyorlardı herif leş gibi topçu 2. ligde bile hamle oyuncusu
Yıllarca söyledim bu sahtekârın bizde işi yok diye.bu halili de zorla bize iteliyorlardı herif leş gibi topçu 2. ligde bile hamle oyuncusu
Sakarya yobaz bir topluluk
Aga yobaz mobaz ayıp oluyor. Itikadina ideolojisine bakarak mi takım çıkıyor lige... kotu oynadı haketmedi de eyvallah. Sakarya muhafazakar bir il Sakaryaliyim icinden ciktim biliyorum ona da eyvallah. Da muhafazakar olduğu için super lige neden çıkmasın? bursayı konyayı sıvası trabzonu rizeyi de mi atalım? Hadi onu geçtim galatasaray taraftarının hepsi tevfik fikret ideolojisini mi benimsemiş? Hakeza fb'nin, bjk'nin sekuler mi tüm taraftarları? bir eğlencemiz spor var oraya da siyaset bulaştırmayın. Hükümet yapıyor zaten bari biz yapmayalım.Gelmesin arkadaş böyle taraftarı olan takımlar..
Bk gibi oynadın yenildin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi bunu fenere mbappe diye satamaz mıyız yemezler mi
Eyüpspor
Iste aradigimiz Galatasaray başkanı.Alpaslan Öztürk: Golden sonra tribündeki başkanı işaret ettim. Bana birkaç kez sitem etmişti, 'Kaç golün var da oradan vuruyorsun' diye. (Gülerek)