Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.558
- 25.974
- 3.183
Özgürlüğünü parayla satmak ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hapisane türüne ve yerine bağlı.![]()
Onlarda mi hala davadan davaya koşuyorlarYaw gecen dayım anlatiyodu kahkaha atmistim, simdi de senin posta denk geldim dejavu oldum bi an :d
Gtümü bile veririm
Duştayken arkadan gelip şaka maksatlı parmak atabilir.Batikan 10 gunluk teklifi kaptiginda gittigi hapisanedeki hucre arkadasi
![]()
![]()
5 sene miBırakın 1 milyonu 100k'ya neler neler yapan veya yapacak insanlar var 1 milyon €'ya 5 sene bile kalınır.
dostum 1 ay gir de özgürlük nedir anlaBen kalmam ama kalacak insanlar biliyorum 1 sene kalırım ama. Ha Norveç gibi hapishanelerde 5 sene bile kalırım. Televizyonun var yemeğin var yatağın var havadan 1 milyon € gelecek daha ne olsun
Ekli dosyayı görüntüle 326849
zaten özgür insanlar mıyız hepimiz sistemin modern kölesiyiz çalışmadan yattığın yerden yemeğin geliyor 1 milyon € geliyor bunu sen özgür hayatta çalışarak bile yapamazsın o yönden de bakalım. adana'da kalacak yer sıcak yemek için suç işleyenler var hapse girerim diyedostum 1 ay gir de özgürlük nedir anla