1 Milyon Keriz

Emre Ceylan

Parçalı Üye
bu projeyi burdan takip edelim :) bence o kadar keriz yoktur en fazla 20 bin falan cıkar

Aziz Yıldırım: "1 Milyon üyeye doğru gidiyoruz"

Ahmet Hakan: "Şu an kaç üyeniz var?"

Aziz Yıldırım: "15 bin civarında"

uyelere ne vaadediyorlar

20 milyon mal var ama, 1 milyon keriz çıkar mı bunların içinden? Matematikçiler buraya

Keriz çok maşallah ülkede.

Hayata geçirilen 1 milyon üye projesinin, Fenerbahçe Kulübü'nün hayali olduğunu kaydeden Kiğılı, 2014 yılı sonuna kadar 100 bin üye hedefini gerçekleştirmek için çalışacaklarını anlatarak,
"Her Fenerbahçeli'nin mutlaka ve mutlaka bu işe sahip çıkması lazım. 2014 sonuna kadar 2,5 aylık bir süre var. Bu sürenin sonunda hep beraber çalışarak 100 bin üyeyi kazandıracağız.
Ondan sonra da hızlı bir şekilde devam edecek" diye konuştu.

Hayır. Medyada öyle bir anlatılıyor ki, sanırsın 999.900 kişi falan oldu. İşte 100 kişi daha olursa işlem tamam.

paralari bitti milleti kaziklayip kasayi doldurmaya calisiyor azize :)

peki bu 1 milyon üye genel kurul'da oy kullanacak mi? Hangi haklara sahip olacaklar? :D

Bu kadar üye seçimde olursa neler olur bilemiyorum 2 ayda anca çıkarlar işin içinden ekran başında iyi malzeme çıkardı doğrusu çok zor bir iş

bu kerizleri fenevbahçe aşkı maşkı diye keklerler sefasını şikeciler sürer,başarılı olduk diye 10 yıl daha başlarında kalır :D

Ha gayret 900.000'cik gibi kücücük bir rakam kalmis. :asd22:

Bu durum Galatasaray'ın mali krizde olup batma noktasına geldiğini gösterir :D

Tuttuklari takima üye olmalarinda ne gibi bir kerizlik var ki anlamadim ben?

~tap

Geri
Üst Alt