1 Milyon Keriz

1 milyon üye yapsalar her üyeden yıllık minimum 50 tl alsalar iyi para valla.Ha yapması zor orası ayrı.
Bizimkilerde yapsa iyi olur.Facebookta twitterda bilmem kaç zilyontane üyemiz var diye boşalanlar var.
Hadi böyle bi proje yapında bakalım o milyonlarca üyeden kaçı alacak???

Kerizlik oldugunu zannetmiyorum. Secim hakki olmayan bir adama üye demek, belki abartili olabilir ama burada maksat kulübüne maddi anlamda yardimda bulunmak degilmi ? Hepimiz güzel transfer istiyoruz, ozaman pamuk eller cebe diyerek destek olabiliriz... Galatasaray böyle bir kampanya baslatsa, acikcasi ben üye olurdum, simdi keriz mi oluyorum ?

Ancak Aziz Yildirim´in "Fenerbahce´liyim demenin, ile Fenerbahceli´yim diyebilmenin arasindaki fark" ile bu projeyi tanimlamasini cok ayip buluyorum. Yeri geldiginde "Biz 20 Milyon, 30 Milyonuz" diyeceksin, sonra gercek taraftar karsiliksiz yilda 50 lira ödeyen/ödeyebilen taraftar mi olacak ?

Bir Milyon Üye cikmasinin ihtimali yok, böyle bir kampanya da limit 100.000 Üye´dir, 200.000 üyeyi gecme ihtimali yoktur. 200.000 Üye toplamak bile bence iye bir gelir kaynagi olur, ama olacagini sanmiyorum... Hic yokdan 5 Milyon yada 10 Milyon TL para kazanmak bence tatlidir bütce adina.

Son düzenleme:
Kerizlik oldugunu zannetmiyorum. Secim hakki olmayan bir adama üye demek, belki abartili olabilir ama burada maksat kulübüne maddi anlamda yardimda bulunmak degilmi ? Hepimiz güzel transfer istiyoruz, ozaman pamuk eller cebe diyerek destek olabiliriz... Galatasaray böyle bir kampanya baslatsa, acikcasi ben üye olurdum, simdi keriz mi oluyorum ?

Ancak Aziz Yildirim´in "Fenerbahce´liyim demenin, ile Fenerbahceli´yim diyebilmenin arasindaki fark" ile bu projeyi tanimlamasini cok ayip buluyorum. Yeri geldiginde "Biz 20 Milyon, 30 Milyonuz" diyeceksin, sonra gercek taraftar karsiliksiz yilda 50 lira ödeyen/ödeyebilen taraftar mi olacak ?

Bir Milyon Üye cikmasinin ihtimali yok, böyle bir kampanya da limit 100.000 Üye´dir, 200.000 üyeyi gecme ihtimali yoktur. 200.000 Üye toplamak bile bence iye bir gelir kaynagi olur, ama olacagini sanmiyorum...
Özellikle ilk kisma katiliyorum, düsündüklerimi söylemissin tesekkürler.

Reklamı şimdi gördüm o sam amca parmağıyla ne kadar kapitalist bir eylemde olduğu belli pamuk eller cebe beyler boşaltalım cepleri. İnşallah göçcük Real Madrid olacağız

Butun kanallere yayirler baktiler ki para yoh hemen baslirler reklem yapmaya.

Biz yapsak dileniyor derler angutlar battı bunlar para yok para

Max 200bin olur oda ütopya. 50*200 000 = 10 000 000 Tl yapar.

Her hafta 100 bin lira ceza parası ödeyen fenerin ceza paralarını taraftardan çıkartma girişimi başarı ile sonuçlanır.

Kimse yıllık 50 liralardan para vermez insanlar para vermeye geldi mi 5 lira bil gözünde binlerce lira oluyor.

Azizin yapmaya çalıştığı keriz silkeleme olayı. En babası 1 kere verir o parayı bir daha alamazsın.

Borsada küçük yatırımcıyı dolandıran Galatasaray hesapları yapıp öten adamları bu konuya değinmeye davet ediyorum.

Yazık çok yazık. Daha 1 ay önce passolig'den para alıyoruz diye bize sallayan azizin projesine bak sen.

Passolig gibi statlara girişlerde yasal zorunluluk getirildiği bir sistem olduğu halde kulübüne yılda 17 lira kazandırmayan taraftarlar böyle şeylere girmezler.

Adamlar örgütlenmeye çalışıyorlar ki bence güzel bir adım. Keşke bizim şapşal yönetim de böyle bir şey yapsa da hakkımızı yiyeni tükürüğümüzle boğsak. Eğer toplanan paralar da birilerinin cebine değil transfere gidecekse güzel olurdu.

"Zaman, demokratik, bağımsız ve güçlü Fenerbahçe'yi dosta düşmana gösterme zamanıdır"

Adamlar ciddi ciddi örgütleniyor.

Son düzenleme:
demekki son umutları bu tür dışarıdan gelecek paralar. Sıkıntı var demekki baya.

Bende bu olay nezaman konuşulacak diyordum. Azizin taraftar yolmak için ürettiği yeni plan. Villa yapıp yöneticilere aşırı pahalı zorla satan aziz değilmi la bu? Dolandırıcı asker kaçağı örgüt elebaşısı şikeci mahluk

Bizde öyle birşey olsaydı, senede 100tl veya aylık 10tl iyi bir gelir olurdu ve bence o kadar taraftarımız varken ve kulübün maddi durumu ortadayken en az bir milyon kişi bulunur. Senede 100 milyon tl iyi para.
Ama yaşlı liseli dedeler buna karşı çıkar zaten.

Guya bizim 30milyon taraftarimiz var ..
Biz niye boyle bir proje yapmiyoruz ..

Mesela 1miylon uyemiz .. yeni cikan formamizdan 1 tane almasi sart kosulmali uye oldugunda .. Yeni forma lansmani olunca ilk forma onlara gonderilmeli parali tabiki ..

Al sana 1milyon forma satisi ..

Gercekten kulubumuzu tutup seviyorsa 1milyon kesin asariz ..

Üyelik kaça maloluyormuş ? Giriş yada yıllık aidat...Kesin bilgi var mı ? Üyelerin oy hakkı olacağını sanmıyorum. 1 milyon kişi nereye sığacakta oy kullanacak.

Yeni bir projeymiş gibi tanıtılıyor ama bu proje yaklaşık 4 Yıldır devam ediyor. Anlicanız 4 yılda 15bin üye toplamışlar.

Ne hikmetse Galatasaray maçından önce böle bir organizasyon yaptılar.

şöyle bir dalga sitesi kurulsa 1milyonkerizbulundumu diye fena olmaz :D

Bence inanılmaz bir organizasyon.
Kazanclarini Biraz anlatayım isterseniz.

2 tip üyelik varmış.

1. Oy kullanma hakkı olacak üyelik. 36 ay taksit imkanı ile 10.000 tl ilk üyelik ücreti. Sonrasında 50 tl yıllık üyelik ücreti ödeyecekler.

2. Oy kullanma hakkı olmayan ama örneğin 100 kişi imza toplayıp aday önerisinde Bulancak üyeler. Bunu için ilk giriş ücreti 2.000 tl . 36 ay denizbank taksit imkanı. Sonrasında yıllık 50 tl üyelik ücreti.

Şimdi 200.000 üye sisteme dahil olduğunu düşünelim.
2.000tl x 200.000 = 200.000.000tl
Sadece düşünün.

Adamlar fb yi türkiyenin 1 numarasi yapmak için yola çıktılar.

Şahsi fikrim bu sayede fark oluşturacaktır.

Bizim zenginlerimiz klube 5 kuruş vermezler ama adamlar neler yapıyor.

Zamanla anlayacaksınız.

Ilk gün araştırmalar ve duyduklarım sonrasında öğrendiklerini sizinle paylaşmak istedim.

200.000 üye ile ilk girişte 100 milyon $ kazanacaklar.

Çok büyük bir projeye girişte.

50 tl yıllık üyelik ücreti ile taraftar takımına 500 bin $ kazandıracak

50 tl x 200.000 = 1.000.000 tl

Sadece düşünün beyler.

Ve ben min 400.000 leri bulurlar dusuncesindeyim

Eger düşündüğüm olursa her yıl
Tarftardan 1milyon $ gelecek.

Ilk giriş parası sayesinde 200 milyon $ gelecek.

Yani taraftar klubunun borcunu kapatacak

Boşa goy goy yapmayın. Bu öneriyi bizim yönetim yapsaydı qulüphü rezhil edhiyorlar demeye başlamıştı millet. Hatta rakip taraftarlar sırf gır gırına bağış kutusu falan yapmaya başlamıştı bile. Onuda geçtim kiğilı denen ibiş beyin hücrelerinin yettiğince bize laf sokmaya falan başlamıştı. Basında ise " sarayda kriz, galatasaray'a uefa'dan şok, sarı kırmızılılar 663718377382 kez yine batıyor sanırım, kulübün yıldızından ayrılık sinyali, ünal aysa kulübü dolandırdı" tarzı zilyon tane haber dönerdi. Ulan bu kulüp sermaye arttırımı yaptığında kendi taraftarı yöneticisine hırsız demiş bir taraftardır, bunu yapsalardı kim bilir ne derlerdi.

Geri
Üst Alt