1 Milyon Keriz

Boşa goy goy yapmayın. Bu öneriyi bizim yönetim yapsaydı qulüphü rezhil edhiyorlar demeye başlamıştı millet. Hatta rakip taraftarlar sırf gır gırına bağış kutusu falan yapmaya başlamıştı bile. Onuda geçtim kiğilı denen ibiş beyin hücrelerinin yettiğince bize laf sokmaya falan başlamıştı. Basında ise " sarayda kriz, galatasaray'a uefa'dan şok, sarı kırmızılılar 663718377382 kez yine batıyor sanırım, kulübün yıldızından ayrılık sinyali, ünal aysa kulübü dolandırdı" tarzı zilyon tane haber dönerdi. Ulan bu kulüp sermaye arttırımı yaptığında kendi taraftarı yöneticisine hırsız demiş bir taraftardır, bunu yapsalardı kim bilir ne derlerdi.
Adamlar açık açık para topluyor bu konuda hem fikirim.

Ama proje adı altinda yapıyor. Adnan gibi tv ye çıkıp şu hesap numarasına gönlünüzden ne koparsa yatırım demiyorlar.

Yani kılıfina uyduruyorlar.

Keşke klubum bunu düşünseydi ama bizde liseli olmak lazım. ..

resmen dılencılık.sadece bunu uye alıyorlarmış gıbı lanse edıyorlar.dılencılıkte çığır actılar.

Klubun senden 2.000 tl istese sen verir misin?
duruma baglı.verebılırım maddı durumum uygunsa.ama hajroviç vs gıbı adamlarla paraları çar çur edecek bır yönetıme durumum ıyı olsada vermem.şikeden hapıs dusmuş bır baskanın oldugu yönetıme hıç vermem.

duruma baglı.verebılırım maddı durumum uygunsa.ama hajroviç vs gıbı adamlarla paraları çar çur edecek bır yönetıme durumum ıyı olsada vermem.şikeden hapıs dusmuş bır baskanın oldugu yönetıme hıç vermem.
Işte adamlar sarı lacivert renklere veriyorlar parayi.

Bekleyip gorecez bakalım bu proje nereye gidecek.

hiç yoktan çok az sayıda olsa klüplerine para kazandırıyor adamlar
bizimkilerde klübü soyuyo maalesef (bkz: gsstore olayı)

Yürürse güzel proje olabilir ama beceremezler bence.

ya sayı saymayı bilmiyor bunlar ya da dayak yememişler. 1 milyon üye nedir yahu 2000 lira verecek 1 milyon kişi peeehh

Eğer bu hedefe ulaşırlarsa (mümkün değil) hiç kimse ekonomimiz kötü, yok gecinemiyoruzdan bahsetmesin çünkü ülkenin yuzde beşi yıllık 2000 tlsini resmen çöpe atmış olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dilenciliğin başka bir tanımı bu... Biz yapsak adımız "menemenci"ye çıkardı. Fb katakulleyle para toplamayı bilebilen tecrübeli bir şikeci olarak bu işlerde 1 numara...Bir nevi taraftarları kulübün borcuna ortak oluyor...

Konu ile ilgili fikrimi belirttim bile, ancak bunu komik bulmadim degil...

B0D6KjRIcAAiOXO.jpg

Olm bu cok komik ya... yerine...Bunu komik bulmadım degil der cunku o Adem Cakar

Bu projeye fenerlilerin fazla destek vereceğini zannetmiyorum. Çoğu taraftar azizden kurtulmak istiyor, giderkende kulübe getirdiği zararlardan dolayı cebinden para bırakmasını. Fenerium'u boykot edenler bile var, krasic gibilerini getirdikleri için.

Ilk gün araştırmalar ve duyduklarım sonrasında öğrendiklerini sizinle paylaşmak istedim.

200.000 üye ile ilk girişte 100 milyon $ kazanacaklar.

Çok büyük bir projeye girişte.

50 tl yıllık üyelik ücreti ile taraftar takımına 500 bin $ kazandıracak

50 tl x 200.000 = 1.000.000 tl

Sadece düşünün beyler.

Ve ben min 400.000 leri bulurlar dusuncesindeyim

Eger düşündüğüm olursa her yıl
Tarftardan 1milyon $ gelecek.

Ilk giriş parası sayesinde 200 milyon $ gelecek.

Yani taraftar klubunun borcunu kapatacak

4 yıldır devam eden bu projenin suana kadar 15 bin kisi topladıgını düşünürsek 400.000 hayal olur. Ayrıca fener taraftarının azizi sevmediğini düşünürsek tamamen hayal olur. azizin tayfasıda 50 bin satar ve proje fos olur

4 yıldır devam eden bu projenin suana kadar 15 bin kisi topladıgını düşünürsek 400.000 hayal olur. Ayrıca fener taraftarının azizi sevmediğini düşünürsek tamamen hayal olur. azizin tayfasıda 50 bin satar ve proje fos olur

Lansmanı 2 gün önce yapıldığı düşünülürse;

bekleyip göreceğiz...

Nolursa olsun saglam proje bizim bi ugursuz uyelik kosullarimiza bakarmisiniz.Biraz daha kulubu taraftara acmamiz gerekir

Geri
Üst Alt