#1 Uğurcan Çakır

Lammens ve Restes'e göre daha iyi tercihti çünkü şu ortamda kaleyi 20 yaşında birinin koruması güç zira kalecilik sadece atlayıp zıplamak değil bir noktada mental olarak güçlü kalıp bunu takıma yansıtabilmekte.
Uğurcan kötü kaleci değil ama bir başka takıma mal olmuş oyuncuları ben genelde benimsemiyorum ve Galatasaray'a yakıştıramıyorum keşke almasaydık ama şimdi sonuna kadar destekleyeceğiz umarım çok ama çok başarılı olur.
Bonservis konusuna takılmıyorum zira yurt için bu meblağlarda bir transfere hele de bu kadar inşaat projelerine giren bir takım için siyasi detayının olmamasını çok zor görüyorum.

Bu saatten sonra eleştirmek yersizdir. Uğurcan ÇAKIR artık GALATASARAY'ımızın "1" numarasıdır. Destek olmak gerekir. Son dakika maaş daha fazla isteyebilirken makul bir şekilde transfer olmuş ayrıca çok şık bir açıklama ile Trabzon'a veda etmiştir. Şeref takıntıları olanlar anlamaz bu açıklamayı zaten.

Bonservisi Dursun'un sorunu. o kadar para vereceğime Günay ile devam ederdim en azından kış transfer dönemine kadar.

Artık yapacak bir şey yok. Destekleyeceğiz ve iyi performans sergilemesini bekleyeceğiz. TS'den gelenler genelde iyiydi bizde son 15 senede. En son Eren beklentilerin çok üstünde bir performans sergiledi ve hala sergiliyor. Sen de onun yolundan gidersin inşallah.

Utandırma bizi yeni aslan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neredeyse tüm medyanın 36 milyon diye lans etmesi ve bu algıyi yapması büyük rezilliklerden biri bu arada. Ts nin kasasina girmeyecek parayi ts o kadar kazanmıs gibi gösterip duruyorlar 3 gündür. Bazı sözde gslilerin de bu algiya yenik düsmesi üzücü. 27.5 da az para değil bu arada ama. Doğru bir şeye tepki vermek var , birde dümdüz yalana alet olmak var ikisi farklı.

Milli takimda Mert gunoktan bizde de gunay abisinden formayi almasi gerekecek. Ts performansı yetmez kendini gelistir ugurcan!! Yoksa iade fisin duruyor he!!

Çıkışları daha kararlı yapsa ayağıyla vs çıkarırdı ilk şutu.

Çizgi kalecisi işte kararsız kalıyor bu noktada. Geliştirir ama tek bir pozisyonla eleştirmek haksızlık.

Kaldı ki yerli kaleci aldık ligde elimizi oldukça güçlendirecek.

muslera gibi her mac yumurtlamaz bence

Milli takımı hiç bir oyuncumuz için kriter görmüyorum zaten. Kenan da hiç juvede oynadığı gibi değil mesela. Biz işimize bakalım kalecimize sahip çıkacağız golde bir şey de yok.

Ekstra işler yapacak gibi bir his vermiyor bana açıkçası. Eskiden de bana güven vermiyordu milli takımda, şimdide vermiyor. Umarım Galatasaray da bu değişir.

Geri
Üst Alt