#1 Uğurcan Çakır

Düştüğümüz durum sebebiyle bence çok iyi transfer. Edersondan da 20lik Fransızdan da iyi bir alternatif.

İyi oynarsa 7-8 milyon pahalıya geldi ama helali hoş olsun deriz.

Allah yardımcısı olsun

1756897111741.webp

yapacak bir şey yok, kalecimizdir. formamız taşıyacak, destekleyeceğiz.

Uğurcan : Nereye gidiyorsun ?

Ekli dosyayı görüntüle 301965

Muslera: bırakma vaktim geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 301966

Uğurcan: Peki Galatasaray ? Bir kaptan gemisini yüz üstü bırakır mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 301967

Muslera : Bırakmıyorum ki ALLL !!

Ekli dosyayı görüntüle 301968

Uğurcan: Seni mahcup etmeyeceğim Kaptan

Ekli dosyayı görüntüle 301969

Muslera: sen beni hiç mahcup etmedin ki.

Ekli dosyayı görüntüle 301970
Ef8ZTp_XsAAvu_j

İlk mesajlarda çok kızmıştım ama yapacak bir şey yok. Artık sonuna kadar destekleyeceğiz. İnşallah başta beni olmak üzere hepimizi utandırır.

neyin kafasındasınız

son 3 sezondur kalemızde kaleci yokken samp olduk

merak etmeyın bu adamda durur

Ne verecegini bildiğimiz yillardir gözümüzün önünde olan taş gibi kaleci , ha irfancandan mertten ve livakovicden de kat kat iyi kaleci. Yönetimin ödediği çok bonservise yada alinmayan yabancı kaleci icin nasıl bokliyacagini sasirdi millet.
Ben bazen takılıyorum da bir şekilde tsde barinabilen topcularin Mentali sağlam oluyordur acayip şehir ve acayip kafalar çünkü.

Mentionlari okuman yeterli

Mentalden yana hiçbir endişem yok ugurcan için beni direkt futbolculugu dusunduruyor. Gunok Egribayat Livakovic falan bunlardan iyi olduğunu düşünmüyorum. Erol Bulut dönemi Altayi mesela birşeyler hayal ettiriyordu

ya Allah için soruyorum bana kiziyorsunuz da rekor para verdigimiz Uğurcan size birşey hayal ettirebiliyor mu cidden merak ediyorum buna cevap verin? Bunları yazınca da linç yiyoruz.

Petrovic
Martinez
Şövalye
Portonun eleman

Bunlar birşey hayal ettiriyordu para gözüne gelmiyordu insanın. Ya Berke bile düşündürüyordu ucundan bunda o da yok.

Ha efendi düzgün karakterli birine benziyor o açıdan yakışıyor camiaya ona tek lafim yok

Mehmet Mehmetson, Sami'yi direkt disslemis :D

Geri
Üst Alt