Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kimsenin hedefinde ugurcan yok, elestirilen o degil.Kaleciliği yönünden şüpheniz olmasın.
Adamlığı, karakteri konusunda da sorun yok gibi duruyor. Muslera'nın bile ilk 3-5 ayında ciddi eleştirildiğini unutmayalım.
Her daim desteklemeliyiz. 1-2 iyi maçından sonra iyice havaya girip, takımla da bütünleşecektir. Şu anda "muhtemelen" yaşıyor olduğu duygusal karışıklık, yine duygusal olarak muhtemelen kendisine sorduğu doğru mu yaptım acaba soruları son bulacaktır.
Çok para mı çok para ama bu onun suçu değil.
Kaleciliğinin ismi geçen bir çok yabancı kaleciden iyi olduğu konusunda emin olun, Ederson dahil. Hatta geçen seneki Ederson rezalet ötesiydi. Uğurcan'ı aldık diye demiyorum. Keramettin admirle bunu 1 ay önce bir başlıkta konuşmuştuk hatta nerede hatırlamıyorum.
Son gün kalecisiz kalırsan çaldığın kapı seni kucağına alır. Çünkü adamlar bunun farkında. Restes'i satma kararı alsalar Toulose'da kucağa alacaktı. TS en azından tepkileri dindirmek adına daha da abarttı bu olayı.Zaten kimsenin hedefinde ugurcan yok, elestirilen o degil.
Yonetimin surec yonetimi ve verdigi para buyuk soru isareti. Cok buyuk hemde.
Ugurcan ile alaksi yok konunun.
Soyle dusun 27.5(33 diyelim kdv isi vs hep sonra). Ugurcani normalde 17-18e falan bitirmen lazim . Ya da en azindan 8-10 M araliginda az odemen gereken bir transfer. O 8-10 M ile hakani da bitirebilirdin mesela.
Cok kafa bulandiran bir detay bu benim acimdan.
Bak sen de aynisini soyluyorsun. Son gun kucaga oturtur diye.Son gün kalecisiz kalırsan çaldığın kapı seni kucağına alır. Çünkü adamlar bunun farkında. Restes'i satma kararı alsalar Toulose'da kucağa alacaktı. TS en azından tepkileri dindirmek adına daha da abarttı bu olayı.
Diagne kaç sene önce 12 milyon euroluk topçu muydu? 2 ay Çinde Alan peşinde koşan beceriksiz Abdurrahim adamı getiremeyince Cinerler aynı tarifeyi uyguladı 12ye sapladı. Sol bekin eksik olsun son gün Kayseri'den Carole'u iste 5ten aşağı vermezler. 100binlik topçu halbuki.
Ya biliyor elbet de Can, bizim taraftarımız da biraz cozuttu açıkçası(sana bir şey demiyorum genel twitterdaki taraftar profilinden falan bahsediyorum) inanılmaz baskı yapıyor yönetime. Dursun'u sevdiğimden değil ha yanlış anlama. İlk istifa diyenlerdenimdir.Bak sen de aynisini soyluyorsun. Son gun kucaga oturtur diye.
Benim aklimi kurcalayan fikir: bunun bilerek son gun yapildigi. Ve kaleci konusunda hic bir sekilde farkli bir isim icin gundem olusmadi bana gore. Taraftarda ortaligi kasio kavuramadi "yapcak bir sey yok" diye bakti haliyle
Hic inanmiyorum masum bahanelere. 4 senedir var tepede ayni adam - gecmisi de var.acemi degil transferde yani.cok iyi biliyor neyin ne oldugunu
Taraftari ozellikle sosyal medya taraftari parazit abi zaten.Ya biliyor elbet de Can, bizim taraftarımız da biraz cozuttu açıkçası(sana bir şey demiyorum genel twitterdaki taraftar profilinden falan bahsediyorum) inanılmaz baskı yapıyor yönetime. Dursun'u sevdiğimden değil ha yanlış anlama. İlk istifa diyenlerdenimdir.
Bakın şunu kaçırıyor taraftar. Biz sahibi Arap olan neredeyse sınırsız parası olan bir kulüp değiliz. Biz bu sene 150 milyon euro harcadık bonservislere sadece tek topçuya 75 verdik ki yol haritamızı da o belirledi.
Osimhen'i çok erken bitirdik, Sane'yi çok erken bitirdik. Bunlar önemliydi.
Ondan sonra her 2-3 milyon euronun hesabını yapıp pazarlıkları uzun tutmamız çok normal. Yani City 22 çektiyse bonservise örneğin Ederson için tamam, al şu 22'yi sar, paketle yapamıyorsun. Sen PSG değilsin. Adam da muhtemelen kapıyı 20'den açıyor. Düşürebildiğin kadar düşürmeye çalışıyorsun. Neden? Bak 4.5 verdik İlkay'a, belki tek topçudan yaptığın kar ile (pazarlık ile) gidip istediğin topçuyu alabiliyorsun. Biz bunları hesaplamak zorundayız. Al sana 30, al sana 40, al sana 50 yapamayız. Belki Ederson'un ücretini ve bonservisini bir tık daha aşağı çekebilsek Hakan'ı da alabilecektik.
Ayrıca başka dengeler de olabilir yani belki bir yandan son ana kadar Gardi Donna kovaladı, bilemeyiz. Yönetimin dakika dakika her şeyi açıklama gibi bir zorunluluğu yok, öyle bir vazifesi de yok açıkçası.
Diyeceksin ki Ederson'da 3'ü 5'i hesapladık Uğurcan'dan 33 girdi. Eee 4 yıllık maliyetlerine baktığında Uğurcan yine daha ucuz(ederinden çok mu evet o ayrı) ama bir risk aldık ki bazen almak zorundasın anlattığım sebeplerden ötürü ve Uğurcan'a gitmek zorunda kaldık. Total kaleci maliyetinde baktığında kardayız diyebiliriz. Kardayız 33'ten sonra kulağa garip gelebilir ama ben gerçekten Uğurcan'ın kaleci olarak Ederson'dan iyi olduğunu da düşünüyorum. 3 yaş + yerli olması da avantaj. O yüzden bunu da rahatlıkla yazabiliyorum. Bu işin arkasında da ekstra bir şey aramıyorum.
Ben bazen takılıyorum da bir şekilde tsde barinabilen topcularin Mentali sağlam oluyordur acayip şehir ve acayip kafalar çünkü.
Mentionlari okuman yeterli
Mentalden yana hiçbir endişem yok ugurcan için beni direkt futbolculugu dusunduruyor. Gunok Egribayat Livakovic falan bunlardan iyi olduğunu düşünmüyorum. Erol Bulut dönemi Altayi mesela birşeyler hayal ettiriyordu
ya Allah için soruyorum bana kiziyorsunuz da rekor para verdigimiz Uğurcan size birşey hayal ettirebiliyor mu cidden merak ediyorum buna cevap verin? Bunları yazınca da linç yiyoruz.
Petrovic
Martinez
Şövalye
Portonun eleman
Bunlar birşey hayal ettiriyordu para gözüne gelmiyordu insanın. Ya Berke bile düşündürüyordu ucundan bunda o da yok.
Ha efendi düzgün karakterli birine benziyor o açıdan yakışıyor camiaya ona tek lafim yok