#1 Uğurcan Çakır

Trabzon’a şampiyonluk getiren kaleci sana neler neler katmaz

Yan topları iyiydi diye hatırlıyorum Uğurcan'ın.
Çizgiye inip yerden çevrilen topları kesmeyi denediğini görmedim hiç uğurcan çizgi kalecisi en son aykut erçetin vardı bizde böyle ondan sonra yine böyle kalecilerden bir halt olmayacağını anlayacağız kötü yoldan

Umarım yanılırım

Arkaya atılan toplarda libero gibi çıkıp karşılayabilecekmi en çok merak ettiğim konu, Musleradan sonra Günay çok iyiydi bu konuda. Bizim kalede en büyük tehlikeler genelde böyle oluyor, defans arkasını süpürmesi lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çizgiye inip yerden çevrilen topları kesmeyi denediğini görmedim hiç uğurcan çizgi kalecisi en son aykut erçetin vardı bizde böyle ondan sonra yine böyle kalecilerden bir halt olmayacağını anlayacağız kötü yoldan

Umarım yanılırım
muslera ne kalecisiydi

30 milyon bonservis verirsen ugurcanin üzerinde baskı olusturrsun. Umarım çok başarılı olur. Kimse buna şu kadar para verdik demez.

Muslera modern kaleci profiliydi çizgi kalecisi denemez oyuna katkısı daha fazla önündeki alanı daha fazla kullanıyordu
top gelınce 5 dk dusunup rakibi yerlestırıyordu

günayın oynaması bile inanılmaz farkettirdi oyunumuzu

muslerada ekstra kurtarışlarıyla öne cıkıyordu

ugurcanda cok başarılı bi kaleci bu konuda

Arkaya atılan toplarda libero gibi çıkıp karşılayabilecekmi en çok merak ettiğim konu, Musleradan sonra Günay çok iyiydi bu konuda. Bizim kalede en büyük tehlikeler genelde böyle oluyor, defans arkasını süpürmesi lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan geride kalıp kedi gibi refleksleriyle günü kurtarmaya çalışır basit işler ona göre değil

Bu yüzden çok gol yeriz, defans topçularımız da daha geride kalmak zorunda kalır torreira kötü görünür

Bundan 5-6 ay sonra forumda herkes torreiraya söverse dediydi dersiniz

muslera ne kalecisiydi
Muslera çizgi kalecisi değildi. Oyun görüşü iyiydi ve tehlikeli atak varsa risk alıp çıkardı. Stoper arası pas alışverişini normal üstü yapardı. Kötü sezonunu baz almadan diyorum bunları. Hatalı olduğu zaman var mıydı evet. Jeneriklik goller yedi. Ön alana çıkıp kaleyi boş bırakınca. Ugurcanda tek korkum tehlikeli atağı sezip çıkmaması. Ben görmedim gören varsa söylesin. Bu konuda günay çok daha iyi oyun görüşü

İki sene önceki balotellili ads maçını hatırlayın. Kerem demirbayin sıfırdan gol attığı. O maç acayip bir kırılma maçıydı. Ads çok iyi oynadı. O maçı tek başına alan musleradir. Böyle nice maçları vardır. Öne çıkıp kaç tane top kesti O maçta bizi maçın içinde tuttu. İnşallah ugurcan da yapar bunları

yav hadi lammens restes falan nasil olsa tanimiyoruz diye bol keseden salliyorsunuz biz de inandim aga diyoruz da 8 senedir bildigimiz gozumuzun onundeki adam konusunda sallamayin bari.

Muslera'nın cizgi kalecisi olmadığı 2 dönem hatırlıyorum sadece birisi super final dönemi o dönem muazzam iyiydi cezaalanında havadaki sineği bile çıkıp alırdı bir de 4. yıldız dönemi onun dışında herife ne olduysa taktik teknik ile mi alakalı bilmiyorum ama herifin kalecilik tarzı değişti sakatlık sonrası zaten korkak bir kaleci oldu istem dışı gelişti sanırım çok çekiniyordu cıkışlarda.

Hosgeldin ve hepimiz icin hayirlisi olsun. Ondan sadece profesyonellik bekliyoruz. Amigo olmasina gerek yok. Onceden hangi takimi tuttugunun da bir onemi yok. Yeter ki bu forma icin terini son damlasina kadar akitsin, bu taraftar onu en iyi sekilde destekler. Karakterli bir adama benziyor. Ben Ugurcan’in bazi diger yerliler gibi olacagini hic sanmiyorum (cocukken hangi takimli olursa olsun).

Geri
Üst Alt