Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.470
- 95.463
- 4.978
en zayıf yeri diye biliyorumYan topları iyiydi diye hatırlıyorum Uğurcan'ın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en zayıf yeri diye biliyorumYan topları iyiydi diye hatırlıyorum Uğurcan'ın.
bahane ile sapla işteİlk önce bende öyle sandim fuckliı mucklı birsey diyor sandim
En zayıf yeri mi. Daha neler. Günay desen neyse.en zayıf yeri diye biliyorum
Vakti varbahane ile sapla işte
Çizgiye inip yerden çevrilen topları kesmeyi denediğini görmedim hiç uğurcan çizgi kalecisi en son aykut erçetin vardı bizde böyle ondan sonra yine böyle kalecilerden bir halt olmayacağını anlayacağız kötü yoldanYan topları iyiydi diye hatırlıyorum Uğurcan'ın.
muslera ne kalecisiydiÇizgiye inip yerden çevrilen topları kesmeyi denediğini görmedim hiç uğurcan çizgi kalecisi en son aykut erçetin vardı bizde böyle ondan sonra yine böyle kalecilerden bir halt olmayacağını anlayacağız kötü yoldan
Umarım yanılırım
Muslera modern kaleci profiliydi çizgi kalecisi denemez oyuna katkısı daha fazla önündeki alanı daha fazla kullanıyordumuslera ne kalecisiydi
top gelınce 5 dk dusunup rakibi yerlestırıyorduMuslera modern kaleci profiliydi çizgi kalecisi denemez oyuna katkısı daha fazla önündeki alanı daha fazla kullanıyordu
Arkaya atılan toplarda libero gibi çıkıp karşılayabilecekmi en çok merak ettiğim konu, Musleradan sonra Günay çok iyiydi bu konuda. Bizim kalede en büyük tehlikeler genelde böyle oluyor, defans arkasını süpürmesi lazım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera çizgi kalecisi değildi. Oyun görüşü iyiydi ve tehlikeli atak varsa risk alıp çıkardı. Stoper arası pas alışverişini normal üstü yapardı. Kötü sezonunu baz almadan diyorum bunları. Hatalı olduğu zaman var mıydı evet. Jeneriklik goller yedi. Ön alana çıkıp kaleyi boş bırakınca. Ugurcanda tek korkum tehlikeli atağı sezip çıkmaması. Ben görmedim gören varsa söylesin. Bu konuda günay çok daha iyi oyun görüşümuslera ne kalecisiydi
muslera ne kalecisiydi