#1 Uğurcan Çakır

Değeri yeterince bilinmeyen bir kaleci. Gerçi zamanında Arsenal vs boş yere kendisiyle ilgilenmedi.

Uğurcan Çakır taş gibi kalecidir, refleksleri muhteşemdir, çok iyi uzun top atar, lider ruhludur, konsantrasyonu yüksektir, henüz 29 yaşındadır yani bir kaleci için hala prime dönemindedir, trabzon gibi bir camiayla şampiyonluk yaşamıştır, baskı nedir iyi bilir.

Kalecilik meziyetleri de Ederson'un son 2-3 senesine baktığımızda net önündedir.

Kendisini beğenmeyenlerden bir çok kişinin Uğurcan'ın yarısı etmeyecek kalecilere yükseldiği görülmektedir. Yazdım olum sizi.

hayırlı olsun Aslan parçası çok iyi bir transfer başarılı olacak eminim

Benim en büyük umudum Eren Elmalı örneği.. o da TS gibi vasat bir kulüpte belli seviyeye kadar performans gösterdi, bize gelince takımın seviyesiyle level atladı. Umarım Uğurcan aynı kaderi yaşar

Benim en büyük umudum Eren Elmalı örneği.. o da TS gibi vasat bir kulüpte belli seviyeye kadar performans gösterdi, bize gelince takımın seviyesiyle level atladı. Umarım Uğurcan aynı kaderi yaşar
eren'in ts performansi ile ugurcan'in ts performansi bir mi yav ne ayni kaderi

Ee bunu günay da yapıyo
En azından biraz gençleştik kalede böyle :

20918 (1).webp

İşi çok zor, hem eldivenleri teslim aldığı kişinin ağırlığı üstünde olacak hem de ödenen bonservis parası sürekli karşısına çıkacak.

Ben şahsen Muslera sonrası yabancı tecrübeli kaleci istiyordum bu baskılardan daha az etkilenir diye...

Yerli kaleci aldık daha fazla baskı olacak. Bundan bir 20-30 sayfa sonra birçok kişi çöp möp yazacak bunlar yaşanacak yani şimdiden yazayım.

Kötü performans verse bile en azından 1. devre bitene kadar full kalede olmalı. Sonrasına bakacağız artık umarım mentali sağlamdır.

Allah yardımcısı olsun hiç kolay olmayan bir meydan okumaya girdi. İnşallah çok başarılı olur...

Geçen seneki Muslera'nın performansı rezalet ötesiydi bunun üstüne Uğurcan'ın vereceği performans çok daha fazlası olacağı için adaptasyon sürecini hızlandırır.

Yerli olması avantaj umarım kalan sürede yabancı sınırı konusunda gerekli hamleler yaparız rotasyonu arttırırız.

Uğurcan iyi kaleci. Galatasaray'da büyük kaleciye dönüşmesi muhtemel. İlk kez böylesine üst seviye bir kadroyla oynayacak.

Uğurcan geride kalıp kedi gibi refleksleriyle günü kurtarmaya çalışır basit işler ona göre değil

Bu yüzden çok gol yeriz, defans topçularımız da daha geride kalmak zorunda kalır torreira kötü görünür

Bundan 5-6 ay sonra forumda herkes torreiraya söverse dediydi dersiniz
okan hoca tarzini degistirir ugurcanin ins

İşi çok zor, hem eldivenleri teslim aldığı kişinin ağırlığı üstünde olacak hem de ödenen bonservis parası sürekli karşısına çıkacak.

Ben şahsen Muslera sonrası yabancı tecrübeli kaleci istiyordum bu baskılardan daha az etkilenir diye...

Yerli kaleci aldık daha fazla baskı olacak. Bundan bir 20-30 sayfa sonra birçok kişi çöp möp yazacak bunlar yaşanacak yani şimdiden yazayım.

Kötü performans verse bile en azından 1. devre bitene kadar full kalede olmalı. Sonrasına bakacağız artık umarım mentali sağlamdır.

Allah yardımcısı olsun hiç kolay olmayan bir meydan okumaya girdi. İnşallah çok başarılı olur...
Ben bazen takılıyorum da bir şekilde tsde barinabilen topcularin Mentali sağlam oluyordur acayip şehir ve acayip kafalar çünkü.

Mentionlari okuman yeterli

Mentalden yana hiçbir endişem yok ugurcan için beni direkt futbolculugu dusunduruyor. Gunok Egribayat Livakovic falan bunlardan iyi olduğunu düşünmüyorum. Erol Bulut dönemi Altayi mesela birşeyler hayal ettiriyordu

ya Allah için soruyorum bana kiziyorsunuz da rekor para verdigimiz Uğurcan size birşey hayal ettirebiliyor mu cidden merak ediyorum buna cevap verin? Bunları yazınca da linç yiyoruz.

Petrovic
Martinez
Şövalye
Portonun eleman

Bunlar birşey hayal ettiriyordu para gözüne gelmiyordu insanın. Ya Berke bile düşündürüyordu ucundan bunda o da yok.

Ha efendi düzgün karakterli birine benziyor o açıdan yakışıyor camiaya ona tek lafim yok

Geri
Üst Alt