#1 Uğurcan Çakır

Şöyle düşünmek lazım.

1. Barışın gideceği artık kesin. Zamanı bu sene olur seneye olur ama kesin ve bizim homegrown oyuncumuz yok. Uğurcan bu açığı kapatıyor.

2. Seneye yabanci sayısı azalınca daha da değeri anlaşılacak. Hatta TFF eliyle bize operasyon çekilmesinin bile önüne geçer Hakan ve ilkayla birlikte. Fenerin kereme saldirmasinin altında da bence bu vardı.

3. Performansından şüphem yok. Bize kaleci izletecek bu adam. 3 haftadır ligin altın karmasinda.

4. Son dönemde uçan maaş skalasini 3 milyon alarak yerli oyunculari duze indirme noktasinfa elimizi kuvvetlendirecek.

5. 29 yasinda olmasına rağmen Avrupa maçlarında oynamak gibi hayalleri hala var. Doymuş adam değil.

6. Karakter transferidir. Adam Trabzon'un kaptanı. Öyle 15e 20ye zaten vermezlerdi.

7. Paket olarak baktığımızda edersonla bile arada 15 milyon fark var. Bu daha ucuz. Edersonla performans yarışına girecek. Doğru kararı verip vermediğini sezon sonunda anlaşılır. Edersonu dünyada herkes ayakları iyi diyor(Tümer hariç). Bu nedenleHocanın sistemine uyabilirdi. Bakalım bu sene kaç defa auttan asist yapacak? İzleyelim görelim.

Lemmens gelebilirdi, petrovic gelebilirdi derseniz anlarım. Bunlar ugurcanin maliyetiyle başa baş ve daha verimli transferler olabilirdi. Ama adamlar kabul etmedi. Yapacak bir şey yok. Donna zaten pahalı bir hayaldi. Olsaydı ucardim ama maaşı da en az 15 olacaktı.
.

Bunlar hep artılar Uğurcan için.

Tek eksisi bonservisinin 30 milyon olmasi. Fakat yukarıda yazdığım gibi olmayan kaliteli yerli kontenjanına hayatı bir eklemedir. Ve yok olanın pahası yüksektir. Ayrıca ugurcanin bunda bir suçu günahı yok. Uğurcan 0 değerinde bir kaleci değil.

Ayrıca, hakkı 15 diyelim bu adamın. Ki fener 20 vermeye gönüllü oldu ama alamadı. Biz fazladan bir 10 sıkmış olabiliriz. Fakat fenerle öyle bir yaristayiz ki 10 milyonun lafı olmaz bu noktada. Varsın Trabzon'a helal olsun. 10 milyon Gönül alma parası olsun. Erenin ucuza geldiğini herkes kabul ediyor, onun hakkına sayariz. Yapacağı iki kurtarisla biz de bagrimiza basarız.

Hoş geldin Aslanım.
Senden de çok beklentim var.
Özellikle Ş.L de.

Kendisini volkan demirel'e benzetiyorum gününde olduğunda ulti açıp inanılmaz işler yapar bazen de mala bağlıyor. lig özelinde çok kaliteli bir kaleci bence, verilen para için bir şey diyemicem malesef kafayı yedirtir ama yapacak bir şey yok umarım üst düzey katkı alırız bu saaten sonra tam destek.

Bu transferle ilgili hoşuma giden tek şey Bayern Münih tarzında transferi bitirmek.

GS: Uğurcanın bonservisi ne kadar ?
TS: 30 milyon euro
GS: ŞAKKKKKKKKKKKKKKKK MASAYA VURUR
TS: Ya biz öylesine söyledik siz gerçekten ciddiydiniz ?
GS: Ne sandın yarr ?

Ufuk Kaan Karaca - L1 Ucgen. Bu herif hic degismiyor. Gecen sene Mou ovmelere doyamiyordu, bir turlu dustugu yerden kaldiramadi efsanesini. Simdi iki kaleci icin yaptigi kapaklara bakin! Izlemeyin izlettirmeyin bu itleri.

1756834224405.webp

Yan topları iyiydi diye hatırlıyorum Uğurcan'ın.

10 yıldır takip ederim taş gibi kaleci

Geri
Üst Alt