#1 Uğurcan Çakır

Sokağa çıkabiliyorsak sayende kardeş.
Allah razı olsun.

Ali Naci Küçük:”Uğurcan için Premier lig takımları 30 milyon euro’luk teklifle gelecekler.”

hemen baslamis kolpalara iblis

hoşt ulan

satmiyoruz
50 de verseler satilmamali. Sağ bek arar gibi birde kaleci aramayalimki birde yerli bu herif

geçen sene ayrılana kadar seven savunan biri olarak söylüyorum muslera'nın bu kadar sansasyonel performansları prime döneminde bile azdır, profil olarak daha farklı bi büyük kalecilikti nando'nun marifeti

uğurcan çok şut çektiren bi takım için inanılmaz bi kaleci ama gerçekten

Maçı bir kaç kez daha izledim gerçekten inanılmaz oynamış ya izlediğim en iyi Türk kaleci performansı uzak arayla

Muslera'dan sonrası anca böyle bir performans bizi memnun ederdi
Uğurcan ile uzun yıllar devam edilmeli kalecilik içinde en verimli yaşlarına giriyor saf kalite bir isim

Taffarel i zar zor hatırlıyorum. Muslera avrupada 2 kg bırakıyordu. Mondragon ise dünkü gibi tek başına çok maç oynamıştır. Taffarel e belki katılırımda Musleranın avrupada bir ekstrasını görmedik.
Juventus’u 2-0 yendiğimiz maçta Mondragon olmasaydı 6-2 yenilirdik

Neler dendi. Arkasında dağ gibi durduk. Gsc de adettir. Futboldan anlayan nadirdir

Uefa sezonundaki taffarelden sonra en iyi avrupa performansı gösteren kaleci oldu bence. Musleranın bile bu kadar fark yarattığı avrupa sezonu hatırlamıyorum

Performansı, Arsenal'daki raya kadar var. Maliyet için elestirmeyen kalmamıştır. Hepimizi susturmayi başardi.

sene sonu büyük takıma gider haketmiyoruz

Geri
Üst Alt