Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.116
- 10.580
- 2.223
Sokağa çıkabiliyorsak sayende kardeş.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 de verseler satilmamali. Sağ bek arar gibi birde kaleci aramayalimki birde yerli bu herifAli Naci Küçük:”Uğurcan için Premier lig takımları 30 milyon euro’luk teklifle gelecekler.”
hemen baslamis kolpalara iblis
hoşt ulan
satmiyoruz
Nasıl yok çeyrek final yaptığımız sene muslera'nin payı buyuktu schalke deplasmanında tutmuştu turu kurtarislariyla.Hakkaten Muslera'nin soyle bi Avrupa sezonu yok bu arada
Simovic var, Berlin Panteri var. Basiniza gunes mi gecti?Yav hadi Muslera'yı beğenmiyorsun, Taffarel var daha. Mondragon anca 3. 4. olur.
Taffarel ve Muslera varken de Mondragon demek ne bileyim.
Tesekkurler. Keske bu guzel oyununu guzel bir skorla taclandirabilseydik. Boyle devam.Uurcan'dan bir Simovic - Monaco, Tolga Zengin - Inter performansi istiyorum.
Juventus’u 2-0 yendiğimiz maçta Mondragon olmasaydı 6-2 yenilirdikTaffarel i zar zor hatırlıyorum. Muslera avrupada 2 kg bırakıyordu. Mondragon ise dünkü gibi tek başına çok maç oynamıştır. Taffarel e belki katılırımda Musleranın avrupada bir ekstrasını görmedik.
tek tuk iyi maclari var da bir turnuva sezonu boyunca soyle oynamisligi asla yokNasıl yok çeyrek final yaptığımız sene muslera'nin payı buyuktu schalke deplasmanında tutmuştu turu kurtarislariyla.
O maç aklımdan çıkmıyor ya çok büyük maçları var CL de. Vallahi benim ilk kahramanım Mondi.Juventus’u 2-0 yendiğimiz maçta Mondragon olmasaydı 6-2 yenilirdik
27 verdiğimiz adamı 30'a niye satalım ki.Ali Naci Küçük:”Uğurcan için Premier lig takımları 30 milyon euro’luk teklifle gelecekler.”
hemen baslamis kolpalara iblis
hoşt ulan
satmiyoruz
50 de verseler satilmamali27 verdiğimiz adamı 30'a niye satalım ki.